Electrolux EKM3710 - Инструкция по эксплуатации - Страница 63

Кухонные комбайны Electrolux EKM3710 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 140
Загружаем инструкцию
background image

63

www.electrolux.com

DE
DK
EE
FA

HR

FR

HU
IT
LT
LV
NO
PL

FI

RO
RS
RU
SE
SI
SK
TR
UA

CZ

AR

GB

BG

RECEPTI

KOLIČINE I VRIJEME MUĆKANJA

Sastojci

Količina

Jedinica

Vrijeme

Brzina

Vrhnje

200-400

g

120~160s

5~6

Jaja - bjelanjak

60-240  
(2-8 jaja)

g/kom

Najmanje 120s

5~6

KOLIČINE I VRIJEME MIKSANJA (MIKSANJE LAGANOG TIJESTA (NPR: TIJESTO ZA TORTE))

Recept

Sastojci

Količina

Jedinica Vrijeme/Brzina

Pripremanje

Čokoladna torta

Brašno

300

g

300~360s

Srednja postavka

(postavka 3~4)

Maslac mora biti sobne temperature, a ne tvrd. 
Miješajte omekšali maslac sa šećerom dok ne dobijete 
pjenastu smjesu. Dodajte jedno po jedno jaje. Tijekom 
miješanja dodajte kiselo vrhnje i vanilin šećer. Na kraju 
umiješajte brašno sa sodom bikarbonom.

Jaje

3

kom

Maslac

150

g

Šećer

150

g

Vanilin šećer

2

velika žlica

Kiselo vrhnje

100

g

Mješavina nugata

100

g

Soda bikarbona

3

velika žlica

Kolač s maslacem

Brašno

150

g

200~240s

Srednja postavka

(postavka 3~4)

Sve sastojke stavite u zdjelu i miješajte dok ne dobijete 
jednoličnu smjesu.

Margarin

150

g

Šećer

150

g

Svježe jaje 

3

kom

Prašak za pecivo

1

velika žlica

KOLIČINE I VRIJEME RADA KUKA ZA TIJESTO

Recept

Sastojci

Količina

Jedinica Vrijeme/Brzina

Pripremanje

Min. količine tijesta s 
kvascem (kruh)

Brašno

750

g

300~360s

Niska postavka

(postavka 1~2)

Stavite sve sastojke u zdjelu i mijesite dok ne dobijete 
zadovoljavajuću smjesu.

Topla voda

400

ml

Šećer

20

g

Margarin

20

g

Sol

10

g

Suhi kvasac

3

g

Maks. količine tijesta 
s kvascem (tijesto za 
pizzu)

Pšenično brašno

700

g

Najmanje 360s
Niska postavka

(postavka 1~2)

Topla voda

300

ml

Ulje

75

ml

Svježe jaje

1

kom

Sol

3

velika žlica

Šećer

1

velika žlica

Suhi kvasac

10

g

Pripremanje
1. Pomiješajte pola kvasca sa solju i šećerom i ostavite sa strane; 
2. U posudu samostojećeg miksera stavite preostali kvasac, vodu i ulje; 
3.Ovo se tijesto treba miksati standardnim metlicama, najmanjom brzinom dok ne donijete glatku smjesu; 
4. Zatim dodajte jaje i mješavinu kvasca, soli i šećera; 
5. Brzinu povećajte na srednju i postupno dodajte brašno; 
6. Kada primijetite da se smjesa diže iznad metlica zamijenite ih metlicama za teža tijesta; 
7. Stavite preostalo brašno i miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu; 
8. Sada morate početi nadzirati ulaznu snagu miksera kako se ne bi prekoračila maksimalna vrijednost koju je odredio proizvođač; 
9. Smjesa postiže točku kada se više ne lijepi za metlice.

*Prilikom pripreme tijesta s kvascem ne prekoračujte brzinu 2. To može oštetiti kuku. Masa tijesta ne smije biti veća od 
1200 g. Preteško tijesto oštetit će kuku.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EKM3710?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"