Scarlett SC-CM33005 - Инструкция по эксплуатации - Страница 18

Кофеварка Scarlett SC-CM33005 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 20
Загружаем инструкцию
background image

IM017 

www.scarlett.ru

                                                                                                                                         SC-CM33005 

18 

UTILIZAREA 

CAFEA ESPRESSO 

 

Procesul de pregătire a cafelei constă în trecerea apei fierbinţi prin cafeaua măcinată sub presiunea înaltă a aburilor . Aceasta 
oferă băuturii o aromă unică şi un gust distinct. 

 

Deschideţi capacul rezervorului de apă. În acest scop, rotiţi-l contra acelor ceasornicului. 

 

Cu ajutorul vasului de măsurare adăugaţi cantitatea necesară de apă: pentru două sau patru ceşti . 

ATENŢIE:

Întotdeauna  deconectaţi  aparatul  de  la  reţeaua  electrică  înainte  de  a-l  umple  cu  apă.  Preveniţi  vărsarea  apei  peste 

marginea cafetierei. 

ATENŢIE:

Se interzice conectarea cafetierei fără apă. 

 

Închideţi strâns capacul rezervorului. 

 

Cu ajutorul lingurii adăugaţi cantitatea necesară de cafea măcinată în filtru şi nivelaţi-o fără a o presa. 

 

Instalaţi filtrul în pâlnie. 

 

In

troduceţi pâlnia în cafetieră în aşa mod, încât mânerul pâlniei să coincidă cu poziţia 

INSERT

şi apoi rotiţi-o contra acelor 

ceasornicului până la blocare, pentru ca mânerul pâlniei să ajungă în poziţia

L O C K

 

 

Puneţi  vasul  de  măsurare  pe  suportul  pentru  colectarea  lichidului.  Asiguraţi-vă  că  gaura  în  capacul  vasului  de  măsurare 
coincide cu duza pâlniei. 

 

Asiguraţi-vă că alimentarea cu abur a fost închisă (poziţia cea mai din stânga a duzei de alimentare cu abur). 

 

Setaţi comutatorul regimurilor de lucru în poziţia 

şi în rezultat se va aprinde indicatorul luminos de funcţionare. 

ATENŢIE:

Nu atingeţi piesele metalice ale cafetierei în timpul funcţionării, pentru că ele sunt fierbinţi. 

 

Dup

ă finalizarea preparării, luaţi vasul de măsurare de pe suport şi turnaţi cafeaua în ceşti. 

 

Înainte de a scoate filtrul şi pâlnia este necesar să daţi drumul la aburi. În acest scop, rotiţi comutatorul în poziţia „OFF ”. Aburii 
vor  ieşi  prin  duza  de  alimentare  cu  abur.  Când  vor  ieşi  toţi  aburii,  iar  filtrul  şi  pâlnia  se  vor  răci,  scoateţi-le  rotind  mânerul 

pâlniei în sensul acelor ceasornicului până la poziţia

INSERT

 

ATENŢIE: 

Aveţi grijă – aburul care iese din duză este foarte fierbinte.

 

 

Filtrul poate fi spălat, fără a fi scos din pâlnie. În acest scop, fixaţi-l în pâlnie cu ajutorul fixatorului de filtru (10)

 

 

Înainte de următoarea utilizare, faceţi o pauză de cel puţin 5 minute, pentru ca aparatul să se răcească . 

ATENŢIE:

În timpul preparării, atât timp cât apa, sub presiunea aburilor, trece prin cafeaua măcinată, nu scoateţi pâlnia cu filtru 

şi nu deschideţi capacul. 

FUNCŢIA DE PAUZĂ 

 

Această funcţie permite întreruperea funcţionării cafetierei în timpul preparării cafelei . Setaţi comutatorul în poziţia „PAUSE”, 
procesul de pregătire a cafelei se va întrerupe,  iar dvs.  puteţi scoate vasul cu cafea şi s -o turnaţi în ceşti. Apoi este necesar 
să puneţi vasul la loc şi să continuaţi prepararea cafelei, setând comutatorul în poziţia

CAFEA CAPUCINO 

 

Pentru prepararea unui capucino se foloseşte cafea espresso cu adăugarea spumei din lapte fierbinte . 

 

Turnaţi  în  ceaşcă  (nu  este  inclusă  în  set)  cantitatea  necesară  de  lapte  pentru  prepararea  spumei.  Ceaşca  trebuie  să  fie 
suficient de mare, pentru că volumul spumei depăşeşte de trei ori volumul laptelui. 

 

Repetaţi toate punctele rubricii PREPARAREA CAFELEI ESPRESSO. 

 

Lăsaţi resturile de cafea să se scurgă în vas. 

 

Introduceţi duza de alimentare cu abur în lapte şi setaţi comutatorul regimului de lucru în poziţia

 

Rotiţi duza de alimentare cu abur contra acelor ceasornicului, sprijinindu-vă în acest caz de mânerul duzei. 

 

Aburii care ies din duză vor începe să producă spumă din lapte. Pentru un efect mai bun, mişcaţi ceaşca sus, jos. 

 

Continuaţi producerea spumei până obţineţi rezultatul dorit. 

 

După producerea cantităţii suficiente de spumă, setaţi comutatorul regimului de lucru în poziţia „OFF” şi deconectaţi aparatu l 
de la reţeaua electrică. 

 

Turnaţi cafeaua în ceşti şi puneţi deasupra spuma de lapte. 

CURĂŢAREA ŞI ÎNTREŢINEREA 

 

Întotdeauna deconectaţi aparatul de la reţeaua electrică înainte de curăţare. 

 

Lăsaţi  cafetiera  să  se  răcească  complet  şi  ştergeţi  suprafeţele  exterioare  cu  o  bucată  de  pânză  moa le  şi  uscată.  Nu  folosiţi 
substanţe chimice agresive sau abrazive. 

 

Spălaţi toate piesele detaşabile cu apă fierbinte cu soluţie pentru spălat vesela, clătiţi cu grijă şi ştergeţi -le până se vor usca, 
înainte de a le pune la loc. 

DECALCIFIEREA 

 

Decalcifiaţi cafetiera în mod regulat. 

 

Pentru  decalcifiere  utilizaţi  soluţiile  recomandate,  care  pot  fi  procurate  în  reţelele  comerciale,  respectând  cu  exactitate 
indicaţiile de pe ambalajul lor. 

 

Spălaţi  cu  grijă  cafetiera.  În  acest  scop,  turnaţi  apă  curată  în  rezervor  şi,  fără  a  adăuga  cafea,  conectaţi  aparatul.  Repetaţi 
ciclul încă o data. 

 

Curăţarea trebuie efectuată cel puţin o dată la 5 luni. 

 

Simbolul  dat  pe  produs,  ambalaj  şi/sau  documentele  însoţitoare  înseamnă  că  aparatele  electrice  şi  electronice,  şi 

bateriile  uzate  nu  trebuie  aruncate  împreună  cu  deşeurile  menajere.  Acestea  trebuie  duse  la  punctele  de  colectare 
specializate. 
Adresaţi-vă  la  autorităţile  locale  pentru  a  obţine  informaţii  suplimentare  referitor  la  sistemele  existente  de  colectare  a 
deşeurilor. 
Reciclarea  corectă  va  contribui  la  păstrarea  resurselor  valoroase şi  la  prevenirea  posibilelor  efecte  negative  asupra sănătăţ ii 
oamenilor şi a mediului înconjurător, care ar putea apărea în rezultatul reciclării incorecte a deşeurilor. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-CM33005?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"