Krups EA8245PN Compact Espresseria - Инструкция по эксплуатации - Страница 31

Кофемашина Krups EA8245PN Compact Espresseria - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 187
Загружаем инструкцию
background image

26

PROBLEMS

CORRECTIVE ACTIONS

The appliance is working but 
no liquid is coming out.

Check that the water container is in the correct position 
and that the cord is not jammed between the appliance 
itself and the water container.

Coffee grains have found 
their way into the drip tray.

This happens if coffee grains fall outside the percolation 
tank; this keeps the machine clean.

Here are some recipes you can make using your Espresseria 
Automatic:

Cappuccino

For a cappuccino in the rules of the art, the ideal proportions are as follows: 1/3 hot milk, 
1/3 coffee, 1/3 milk froth.

Caffe Latte

To make coffee with milk, also often called Latte Macchiato, the proportions are as follows: 
3/5 hot milk, 1/5 coffee, 1/5 milk froth.

 

– For these milk-based preparations, it is best to use cold skimmed milk straight from the 

refrigerator (ideally between 6 and 8° C).

 

– To finish off, you can sprinkle with cocoa.

Café Crème

Prepare a conventional espresso in a large cup.
Add a little cream to get a café crème.

Café corretto*

Prepare a cup of espresso as usual.
Then add 1/4 or 1/2 of a liqueur glass of Cognac to taste.

 

– You can also use anisette, brandy, Sambuca, Kirsch or Cointreau.

 

– There are many other ways to give some punch to your espresso.

 

– Just use your imagination.

Coffee liqueur*

Mix 3 cups of espresso, 250 g of brown sugar candy and 1/2 litre of Cognac or Kirsch in an 
empty 0.75 litre bottle. Leave the mixture to macerate for at least 2 weeks.

 

– You will obtain a delicious liqueur. A real treat for coffee lovers.

Italian style iced coffee

4 scoops of vanilla ice-cream, 2 cups of espresso with sugar to taste, 1/8 l milk, fresh 
cream, grated chocolate.

 

– Mix the cold espresso with the milk.

 

– Serve the scoops of ice-cream into the glasses, pour the coffee onto them and decorate 

with fresh cream and grated chocolate.

Café à la frisonne*

Add a small glass of rum to a cup of sweetened espresso. Decorate with a good layer of 
fresh cream and serve.

Flambéed espresso*

2 cups of espresso, 2 small glasses of Cognac, 2 teaspoons of brown sugar, fresh cream.

 

– Pour the Cognac into heat-resistant glasses, heat and light.

 

– Add the sugar, mix, pour in the coffee and decorate with fresh cream.

Espresso Parfait*

2 cups of espresso, 6 egg yolks, 200g sugar, 1/8 litre of sweetened fresh cream, 1 small 
glass of orange liqueur.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Krups EA8245PN Compact Espresseria?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"