Schaub Lorenz SLUS339W4E - Инструкция по эксплуатации - Страница 53

Холодильник Schaub Lorenz SLUS339W4E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

EN 

52

ARRANGING FOOD IN THE APPLIANCE

Refrigerator compartment

• 

For normal operating conditions, adjusting the temperature value of the 

cooler partition of the fridge to 4°C will be enough.

• 

To reduce humidity and consequent increase of frost never place liquids 

in unsealed containers in the refrigerator. Frost tends to concentrate in 

the coldest parts of the evaporator and in time will require more frequent 

defrosting.

• 

Never place warm food in the refrigerator. Warm food should be allowed to 

cool at room temperature and should be arranged to ensure adequate air 

circulation in the refrigerator compartment.

• 

Nothing should touch on the back wall as it will cause frost and the packages 

can stick on the back wall. Do not open the refrigerator door too frequently.

•  Arrange the meat and cleaned fish(wrapped in packages or sheets of plastic) 

which you will use in 1-2 days,in the bottom section of the refrigerator 

compartment(that is above the crisper) as this is the coldest section and will 

ensure the best storing conditions.

• 

You can put the fruits and vegetables into crisper without packing.

Some  recommendations  have  been  specified  below  for  the  placement  and 

storage of your food in the cooling compartment.

NOTE

: Potatoes, onions and garlic should not be stored in the refrigerator.

Food

Maximum Storing 

time

Where to place in the

fridge department

Vegetables and 

fruits

1 week

Vegetable bin 

Meat and fish

2 - 3 Days

Wrapped in plastic foil or bags or 

in a meat container 

(on the glass shelf)

Fresh cheese

3 - 4 Days

In special door shelf

Butter and 

margarine

1 week

In special door shelf

Bottled products
milk and yoghurt

Until the expiry date 

recommended by the 

producer

In special door shelf

Eggs

1 month

In the egg shelf

Cooked food

 

All shelves

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Schaub Lorenz SLUS339W4E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"