Холодильник Schaub Lorenz SLU S335R2 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

EN - 29 -
*
It should not be frozen with its shells. The white and yolk of the egg should be frozen
separately or as having been well mixed.
The  taste  of  some  spices  found  in  cooked  dishes  (anise,  basilica,  watercress,  vinegar,
assorted  sp ices,  ginger,  garlic ,  on ion,  mustard ,  th yme,  marj oram,  b lack   pep per,  etc .)
changes and they assume a strong taste when they are stored for a long period. Therefore,
the  frozen  food  should  be  added  little  amount  of  spices  or  the  desired  spice  should  be
added  after  the  food  has  been  thawed.
The  storage  period  of  food  is  dependent  on  the  oil  used.  The  suitable  oils  are  margarine,
calf  fat,  olive  oil  and  butter  and  the  unsuitable  oils  are  peanut  oil  and  pig  fat.
The  food  in  liquid  form  should  be  frozen  in  plastic  cups  and  the  other  food  should  be
frozen  in  plastic  folios  or  bags.
Storage Duration
(months)
Thawing period at
room temperature
(hours)
Thawing duration in
the oven (minutes)
Bread
4-6
2-3
4-5 (220-225 °C)
Biscuits
3-6
1-1,5
5-8 (190-200 °C)
Pie
1-3
2-3
5-10 (200-225 °C)
Tart
1-1,5
3-4
5-8 (190-200 °C)
Filo Pastry
2-3
1-1,5
5-8 (190-200 °C)
Pizza
2-3
2-4
15-20 (200 °C)
Preparation
Storage
Duration
(months)
In its own package
2-3
In the form of slices
6-8
In its own package
6
Egg White
10-12
30 gr of it Equals to
one egg yolk.
Egg mixture
(W hite-Yolk)
It is mixed very well, a pinch
of salt or sugar is added to
prevent it from getting too
thick.
10
50 gr of it Equals to
one egg yolk.
Egg Yolk
It is mixed very well, a pinch
of salt or sugar is added to
prevent it from getting too
thick.
8-10
2 gr of it Equals to
one egg yolk.
E
g
g
*
In
a
c
lo
s
e
d
c
u
p
Storage Conditions
Only homogeneous ones
They may be left in their
original packages for
short time storage. They
should also be wrapped
in plastic folio for long
term storage.
Dairy Products
and Pastries
Packaged
(Homogenised)
Milk
Cheese (except
white cheese)
Butter, Margarine
Содержание
- 4 Предупреждения общего характера
- 7 Установка и включение
- 8 Перед началом работы холодильника; ИНФОРМАЦИЯ ОБ ИСПОЛЬЗОВАНИИ; Информация по технологии NO FROSТ; Отделения холодильника
- 9 Советы по регулированию температуры
- 10 РАЗМЕЩЕНИЕ ПРОДУКТОВ
- 15 ОЧИСТКА И ОБСЛУЖИВАНИЕ; Размораживание
- 16 Замена лампочки в холодильнике; ДОСТАВКА И ИЗМЕНЕНИЕ МЕСТА УСТАНОВКИ; Перевешивание дверцы; Замена светодиодной подсветки
- 17 ПЕРЕД ОБРАЩЕНИЕМ В СЕРВИСНУЮ СЛУЖБУ; Если Ваш прибор не работает, проверьте следующее:
- 19 Указания по энергосбережению
- 20 ЧАСТИ И КОМПОНЕНТЫ ХОЛОДИЛЬНИКА
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











