Schaub Lorenz SLU S335C2 - Инструкция по эксплуатации - Страница 31

Холодильник Schaub Lorenz SLU S335C2 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

EN - 29 -

*

  It  should  not  be  frozen  with  its  shells.  The  white  and  yolk  of  the  egg  should  be  frozen

separately  or  as  having  been  well  mixed.

The  taste  of  some  spices  found  in  cooked  dishes  (anise,  basilica,  watercress,  vinegar,
assorted  sp ices,  ginger,  garlic ,  on ion,  mustard ,  th yme,  marj oram,  b lack   pep per,  etc .)
changes and they assume a strong taste when they are stored for a long period. Therefore,
the  frozen  food  should  be  added  little  amount  of  spices  or  the  desired  spice  should  be
added  after  the  food  has  been  thawed.

The  storage  period  of  food  is  dependent  on  the  oil  used.  The  suitable  oils  are  margarine,
calf  fat,  olive  oil  and  butter  and  the  unsuitable  oils  are  peanut  oil  and  pig  fat.

The  food  in  liquid  form  should  be  frozen  in  plastic  cups  and  the  other  food  should  be
frozen  in  plastic  folios  or  bags.

Storage Duration 

(months)

Thawing period at 

room temperature 

(hours)

Thawing duration in 

the oven (minutes)

Bread

4-6

2-3

4-5 (220-225 °C)

Biscuits

3-6

1-1,5

5-8 (190-200 °C)

Pie

1-3

2-3

5-10 (200-225 °C)

Tart

1-1,5

3-4

5-8 (190-200 °C)

Filo Pastry

2-3

1-1,5

5-8 (190-200 °C)

Pizza

2-3

2-4

15-20 (200 °C)

Preparation

Storage 

Duration 

(months)

In its own package

2-3

In the form of slices

6-8

In its own package

6

Egg White

10-12

30 gr of it Equals to 

one egg yolk.

Egg mixture 

(W hite-Yolk)

It is mixed very well, a pinch 

of salt or sugar is added to 

prevent it from getting too 

thick.

10

50 gr of it Equals to 

one egg yolk.

Egg Yolk

It is mixed very well, a pinch 

of salt or sugar is added to 

prevent it from getting too 

thick.

8-10

2 gr of it Equals to 

one egg yolk.

E

g

g

*

In

 a

 c

lo

s

e

d

 c

u

p

Storage Conditions

Only homogeneous ones

They may be left in their 

original packages for 

short time storage. They 

should also be wrapped 

in plastic folio for long 

term storage.

Dairy Products 

and Pastries

Packaged 

(Homogenised) 

Milk

Cheese (except 

white cheese)

Butter, Margarine

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Schaub Lorenz SLU S335C2?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"