Korting KNF 1857 X - Инструкция по эксплуатации - Страница 30

Холодильник Korting KNF 1857 X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

EN - 30 -

FOOD STORAGE

• 

To reduce humidity and avoid the consequent formation of frost, always store liquids in 

sealed containers in the refrigerator. Frost tends to concentrate in the coldest parts of 

the evaporating liquid and, in time, your appliance will require more frequent defrosting.

• 

Never place warm food in the refrigerator. Warm food should be allowed to cool at 

room temperature and should be arranged to ensure adequate air circulation in the 

refrigerator compartment.

• 

Make sure no items are in direct contact with the rear wall of the appliance as frost will 

develop and packaging will stick to it. Do not open the refrigerator door frequently.

•  We recommend that meat and clean fish are loosely wrapped and stored on the glass 

shelf just above the vegetable bin where the air is cooler, as this provides the best 

storage conditions.

• 

Store loose fruit and vegetable items in the crisper containers.

• 

Store loose fruit and vegetables in the crisper.

• 

Storing fruit and vegetables separately helps prevent ethylene-sensitive vegetables 

(green leaves, broccoli, carrot, etc.) being affected by ethylene-releaser fruits (banana, 

peach, apricot, fig etc.).

• 

Do not put wet vegetables into the refrigerator.

• 

Storage time for all food products depends on the initial quality of the food and an 

uninterrupted refrigeration cycle before refrigerator storage.

• 

To avoid cross-contamination do not store meat products with fruit and vegetables. 

Water leaking from meat may contaminate other products in the refrigerator. You should 

package meat products and clean any leakages on the shelves.

•  Do not put food in front of the air flow passage.
•  Consume packaged foods before the recommended expiry date.

NOTE

: Potatoes, onions and garlic should not be stored in the refrigerator.

The table below is a quick guide to show you the most efficient way to store the major 

food groups in your refrigerator compartment.

Food

Maximum 

storage time

How and where to store

Vegetables and fruits

1 week

Vegetable bin 

Meat and fish

2 - 3 Days

Wrap in plastic foil, bags, or in a meat container and 

store on the glass shelf

Fresh cheese

3 - 4 Days

On the designated door shelf

Butter and margarine

1 week

On the designated door shelf

Bottled products e.g. milk 

and yoghurt

Until the 

expiry date 

recommended 

by the 

producer

On the designated door shelf

Eggs

1 month

On the designated egg shelf

Cooked food

 

All shelves

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Korting KNF 1857 X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"