Холодильник Gaggenau RF 471-301 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

i n t e r i o r a n d t h e f a c t t h a t i t i s l o c a t e d i n t h e s l i g h t l y
h i g h e r t e m p e r a t u r e o f t h e r e d w i n e c o m p a r t m e n t
e n s u r e o p t i m u m c o n d i t i o n s fo r c i g a r s .
I c e a n d w a t e r d i s p e n s e r
T h e e x t e r n a l d i s p e n s e r p r o -
v i d e s i c e c u b e s , c r u s h e d i c e a n d c h i l l e d w a t e r. T h e
water dispenser accommodates glasses, large pitcher s
and spor ts bottles. Integrated ice maker in the freezer
c o m p a r t m e n t . Wa t e r c o n n e c t i o n r e q u i r e d .
1 6
Fa s t f r e e z i n g
T h i s m a x i m u m p o w e r s e t t i n g r e d u c e s
the extent to which already frozen items warm up when
unfrozen items are added to the compar tment. What ’s
m o r e , f a s t f r e e z i n g h a s a b e n e f i c i a l e f f e c t o n t h e
durability and quality of the frozen food af ter thawing.
T h e c e l l s t r u c t u r e s o f f r o z e n fo o d s a r e n o t d e s t r o y e d ,
and t as te and freshness are preser ved. The appliance
a u to m a t i c a l l y r e t u r n s to n o r m a l o p e r a t i o n .
Fr e e z i n g c a p a c i t y
T h e g i v e n f r e e z i n g c a p a c i t y fo r a
p a r t i c u l a r m o d e l c a n o n l y b e a c h i ev e d w i t h t h e f a s t
f r e e z i n g f u n c t i o n , w h i c h c a n n o t b e r e - a c t i v a t e d
w i t h i n 2 4 h o u r s .
Fr e s h c o o l i n g
I t o f f e r s t h e k i n d o f s to r a g e c o n d i t i o n s
fo r f r e s h fo o d u s u a l l y o n l y fo u n d i n p r o f e s s i o n a l
w a l k - i n r e f r i g e r a t i o n u n i t s . T h e t e m p e r a t u r e i n t h e
f r e s h c o o l i n g z o n e i s p r e c i s e l y s e t to j u s t a b o v e 0 ° C .
T h i s s l o w s a n y u n w a n t e d d e c o m p o s i t i o n , w h i c h
m e a n s t h a t fo o d h a s t w i c e t h e s to r a g e l i f e , o n a v e r -
a g e , o f fo o d ke p t i n c o n v e n t i o n a l r e f r i g e r a to r s .
R e f r i g e r a t i o n d a m a g e d o e s n o t o c c u r.
Fr i d g e - f r e e z e r c o m b i n a t i o n
Bottom Freezer
A c l a s s i c A m e r i c a n d e s i g n w i t h t h e
f r e e z e r c o m p a r t m e n t a t t h e b o t to m , g i v i n g o p t i m u m
a c c e s s to t h e w i d e s to r a g e a r e a , u s e f u l fo r s to r i n g
items such as large ser ving platter s or a whole salmon.
S i d e - by - s i d e
A C l a s s i c A m e r i c a n d e s i g n w i t h r e f r i g -
e r a to r a n d f r e e z e r s e c t i o n s a r r a n g e d s i d e b y s i d e .
I t e m s t h a t a r e n e e d e d o f t e n c a n b e s to r e d w i t h i n e a s y
r e a c h i n b o t h s e c t i o n s .
G l a s s s h e l v e s
G l a s s m a ke s fo r g o o d v i s i b i l i t y i n t h e
r e f r i g e r a t i o n c o m p a r t m e n t . T h e h e i g h t o f t h e s h e l v e s
c a n b e a d j u s t e d to s to r e l a r g e c o n t a i n e r s o r p o t s .
H u m i d i t y - c o n t r o l l e d w i n e s to r a g e a n d t e m p e r a t u r e
c o n t r o l c a b i n e t
T h e d e f r o s t f u n c t i o n i n a m o d e r n
r e f r i g e r a t i o n a p p l i a n c e h a s t h e e f f e c t o f r e m o v i n g
m o i s t u r e f r o m i t s i n t e r i o r. T h r o u g h s w i t c h i n g o n a
v e n t i l a to r, t h e m o i s t u r e i s ke p t i n s i d e t h e a p p l i a n c e
p r ev e n t i n g d e h y d r a t i o n .
H u m i d o r
Fo r t h e h u m i d i t y a n d t e m p e r a t u r e - c o n -
t r o l l e d s to r a g e a n d m a t u r i n g o f f i n e q u a l i t y c i g a r s .
T h e h u m i d o r i s h a n d - c r a f t e d f r o m s o l i d h a r d w o o d s
c a r e f u l l y m a t c h e d to t h e i n t e r i o r o f t h e w i n e c a b i n e t
a n d c a n a c c o m m o d a t e u p to 5 0 c i g a r s . A t h o u g h t -
f u l l y c o n s t r u c t e d h u m i d i t y e l e m e n t i n t h e h u m i d o r ’ s
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













