Redmond RBM-CBM1939 - Инструкция по эксплуатации - Страница 41

Хлебопечки Redmond RBM-CBM1939 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

RBM-CBM1939

41

ROU

Proiectarea  cuptorului  de  copt  prevede  că,  după  înlăturarea  copturii  din  castron  lama 

de amstecat trebuie să rămînă pe axul din interiorul matri ei. Dacă acest lucru nu s-a întîmplat 

i ea a rămas în pîine, acest lucru nu este un defect. Scoate i lama cu un cârlig special din set.

III.  SCOPUL  I CARACTERISTICILE PROGRAMELOR 

AUTOMATE DE GĂTIT

1. Programul 

 

 ( PÂINE CLASICĂ )

Este folosit pentru coacerea pâinii albe clasice. Programul include în sine amestecarea, cre terea 

aluatului  i coacerea pâinii. Despre timpul adăugării ingredientelor suplimentare va informa 

semnalul audio.Pute i alege greutatea copturii  i culoarea crustei. Sunt disponibile func iile 

amânarea startului  i autoîncălzirea. Ajustarea manuală a timpului lipse te.

2. Programul 

 

 ( PÂINE FRANCEZĂ )

Este folosit pentru a coace pîine franceză cu o crusta crocanta. Prevede frământarea îndelungată 

a aluatului. Programul include frământarea  i de coacerea pîinii. Despre momentul de adăugare 

de ingrediente suplimentare va informa semnalul audio. Pute i selecta greutatea, produsului 

i  culoarea  crustei,  există  func ia  amânării  startului  i  autoîncălzirea. Ajustarea  manuală 

a timpului lipse te. 

Pâinea franceză devine repede dură, de aceea este bine să nu o păstrăm mai mult de o zi. 

3. Programul 

 

 ( PÂINE DIN CEREALE INTEGRALE )

Făina folosită pentru această pâine este mai severă, atunci programul pentru 5 minute înainte 

de amestecare aluatului produce o preîncălzire a ingredientelor.  i lasă aluatul să se potrivească 

pentru mai mult timp. Pâinile din făină de porumb sunt de obicei mai mici  i mai dense. Programul 

include amestecarea aluatului  i coacerea pâinii. Despre adăugarea ingredientelor suplimentare 

va  informa  semnalul  audio.  Pute i  selecta  greutatea  produsului  i  culoare  crustei.  Func iile 

amânărea startului  i autoîncălzirea sunt disponibile. Ajustarea manuală a timpului lipse te.

4. Programul 

 ( CHIFLE )

Programul pentru pregătirea pâinii dulci cu diver i aditivi. Programul include amestecarea, 

cre terea aluatului  i coacerea. Despre momentul de adăugare a ingredientelor suplimentare 

va  informa  semnalul  audio.  Pute i  selecta  greutatea  produsului  i  culoarea  crustei,  sunt 

disponibile func iile amânării startului  i autoîncălzirea. Ajustarea manuală a timpului lispe te.

5. Programul 

 

 ( PÂINE FĂRĂ GLUTEN )

Pentru  coacerea  pâinii  cu  o  făină  fără  gluten.  Programul  include  încălzirea  ingredientelor, 

frământarea  i coacerea pâinii. Despre momentul de adăugare a ingredientelor suplimentare 

va  informa  semnalul  audio.  Pute i  selecta  greutatea  produsului  i  culoarea  crustei,  sunt 

disponibile func iile amânării startului  i autoîncălzirea. Ajustarea manuală a timpului lipse te.

Gluten   o proteina care se găse te în cereale  i conferă făinii proprietă i ridicate de coacere. 

Datorită lui aluatul dobînde te fermitate  i elasticitate. Cu toate acestea, unor oameni glutenul 

este contraindicat.

6. Programul 

 

 ( COACERE RAPIDĂ )

Este folosit pentru accelerarea coacerii pâinii albe. Adăuga i în aluatul pentru pâinea albă 1/3 

adăugătoare a llinguri ei de ceai cu drojdie bazat pe greutatea copturii de 750 g. Programul 

include  în  sine  amestecarea  cu  încălzirea,  cre terea  aluatului  i  coacerea.  Despre  timpul 

de adăugare a ingredientelor suplimentare va informa semnalul audio. Pute i alege greutatea 

produsului  i culoarea crustei, sunt disponibile func iile amânării startului  i autoîncălzirea.

Ajustarea manuală a timpului lispe te. 

7. Programul 

 ( TORT )

Este recomandat pentru copt prăjituri cu diferite umpluturi. Programul include amestecarea 

rapidă, cre terea  i coacerea. Pute i alege culoarea crustei produsului, sunt disponibile func iile 

amânării  startului  i  autoîncălzirea.  Despre  momentul  de  adăugarea  a  ingredientelor 

suplimentare va informa semnalul audio. Ajustarea manuală a timpului de gătire lipse te.

8. Programul 

 ( DESERTURI )

Este  recomandat  pentru  prepararea  diferitelor  deserturi.  Programul  include  încălzire  fără 

agitare. Posibilă reglarea timpului variind de la 5 minute la 2 ore, în cre teri de 5 minute. 

Timp de gătit implicit   1 oră. Func iile amânării startului  i autoîncălzirii nu sunt disponibile.

9. Programul 

 ( SUPĂ )

Este recomandat pentru pregătirea supelor  i ciorbelor. Programul include încălzire fără agitare. 

Posibilă  reglarea  timpului  variind  de  la  20  minute  la  2  ore,  în  cre teri  de  5  minute. Timp 

de gătit implicit   1 oră. Func iile amânării startului  i autoîncălzirii nu sunt disponibile. 

10. Programul 

 ( FIERBERE ÎNĂBU ITĂ )

Este recomandat pentru  erberea înăbu ită a cărnii  i legumelor. Programul include încălzirea 

fără  agitare.  Este  posibilă  ajustarea  timpului  în  intervalul  de  la  20  minute  pînă  la  2  ore 

cu cre tere în pas de 5 minute. Timpul de gătire în mod implicit   1 oră. Func iile amânării 

startului  i autoîncălzirea nu sunt disponibile. 

11. Programul 

 

 ( PÂINE BORODINO )

Este recomandat pentru prepararea pâinii borodino. Programul include amestecarea, cre terea 

aluatului  i  coacerea  pâinii.  Pute i  alege  greutatea  produsului  i  culoarea  crustei,  sunt 

disponibile func iile amânarea startului  i autoîncălzirea. Ajustarea manuală a timpului lipse te.

12. Programul 

   

 ( PÂINE CU ADAOS )

Este  recomandat  pentru  coacerea  pâinii  cu  diverse  adaosuri.  Programul  include  în  sine 

amestecarea,  cre terea  aluatului  i  coacerea  pâinii.  Pute i  alege  greutatea  produsului 

i  culoarea crustei, sunt disponibile func iile amânării startului  i autoîncălzirea. Ajustarea 

manuală a timpului lipse te. 

13. Programul 

 

 ( PÂINE ITALIANĂ )

Este recomandat pentru coacerea brio elor. Programul include în sine amestecarea, cre terea 

aluatului  i coacerea pâinii. Despre timpul adăugării ingredientelor suplimentare va informa 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Redmond RBM-CBM1939?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"