Redmond RBM-CBM1939 - Инструкция по эксплуатации - Страница 40

Хлебопечки Redmond RBM-CBM1939 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

40

După atingerea valorii maxime (minime) din setare temperatura va continua de la începutul 

(sfâr itul) intervalului.

Re ine i  că,  atunci  cînd  instala i  timpul  amânării  startului  se  folosesc  acelea i  butoane  ca 

i la setarea timpului de gătire. Cu toate acestea, în timpul setării timpului amânării startului 

indicatorul ce indică timpul nu sclipe te pe ecran.

Nu  este  recomandat  să  folosi i  func ia  mânării  startului ,  în  cazul  în  care  re eta  con ine 

alimente perisabile (ouă, lapte proaspat, carne, brînză,  i a a mai departe).

Men inerea temperaturii bucatelor preparate (Autoîncălzire)

Func ia  utoîncălzire   este  activată  automat  la  sfâr itul  programului,  i  poate  men ine 

temperatura mîncării preparate pînă la o oră. Autoîncălzirea previne absorb ia de umiditate 

i vă ajută să păstra i produsul moale ceva timp. Cu toate acestea, pentru a ob ine produse 

de calitate perfecte este recomandat să scoate i pâinea imediat la sfîr itul procesului de gătire. 

În caz de necesitate func ia de autoîncălzire poate   dezactivată prin apăsarea  i men inerea 

cîtorva secunde a butonului 

/

Func ia de autoîncălzire nu este disponibilă atunci cînd se utilizează programele 

 

   

 

-

 

   

 

.

Ordinea Generală a opera iunilor la folosirea programelor automate

1.  Lama de mestecat aluatul stabili ii pivotul în vasul de copt. Asigura ivă în stabilitatea 

conexiunii. Unge i recipientul de pregătire  i lama cu ulei. 

2.  Măsura i ingredientele conform re etei selectate  i pune i-le într-un castron. Înnainte 

de a coace pîinea  i a pregăti aluatul: se prepară ingredientele de bază  i suplimentare 

în func ie de re etă. Toate produsele trebuie să  e la temperatura camerei (20-25°C), 

în cazul în care în re etă nuu se indică ceva diferit. 

3.  Pune i cu grijă forma de coacere în camera de încălzire a cuptorului u or roti i-o împotriva 

acelor ceasornicului. Forma trebuie să se conecteze la arborele de antrenare exact, fără 

distorsiuni.  Fixa i  forma  rotind-o  în  sensul  acelor  de  ceasornic  până  când  se  opre te. 

Închide i capacul cu fereastra de vizualizare.

Mai întîi amesteca i în formă ingredientele lichide (apa, lapte)  i / sau ouă. Apa trebuie sa  e 

la temperatura camerei, deoarece temperatura ridicată a apei are un impact negativ asupra 

cre terii aluatului.La utilizarea regimului startului întîrziat, folosi i numai lapte uscat, în caz 

contrar laptele se poate răsuci înainte de preparare. 
Drojdia sau praful de copt adăuga i la sfîr it. Aceste componente nu ar trebui să  e în contact 

cu lichidele, altfel fermentarea incepe prea devreme: rezultatul va   o pîine tare  i dură. Drojdia 

nu trebuie să  e în contact cu sarea. Este recomandat pentru a face o gaură în dealul de făină 

i să adăuga i drojdia sau praful de copt în ea. 

4.  Conecta i cuptorul la re eaua de alimentare. Dispozitivul va emite semnale sonore  i va 

trece în regimul de a teptare: pe ecran se va indica numărul programului (implicit   1) 

i timpul de execu ie.

5.  Cu ajutorul butonului 

 selecta i programul de gătit, numărul său va apărea pe ecran.

6.  Dacă este necesar, modi ca i durata de preparare, sau seta i timpul întârzierii startului.

7.  Cu  ajutorul  butonului 

  seta i  valoarea  greută ii  copturii  gata.  Concentra i-

vă pe instruc iunile din cartea de bucate  i numărul de ingrediente în castron. Indicatorul 

de greutate a copturii se va muta în partea de sus a ecranului. Alegerea greută ii produsului 

nu este prevăzută în toate programele. 

8.  Pentru a selecta nuan a culorii dorite a crustei (luminoasă, medie, închisă), apăsa i butonul 

. Indicatorul de culoare a crustei se va muta în partea inferioară a ecranului. 

Setarea implicită este 

. Alegerea culorii crustei nu este posibilă în toate programele.

9.  Face i  clic  pe 

/

.  Cronometrul  începe  numărătoarea  inversă  a  timpului 

de preparare.

10.  In primele 5 minute de amestecare  ine i cont de aspectul aluatului. Din acesta trebuie 

să se ob ină un nod rotund  i neted. În cazul în care nodul nu se formează, ingredientele 

nu sunt amestecate în mod corespunzător. 

Pentru a opri temporar programul fără resetare instruc iunilor, apăsa i butonul 

/

Valoarea timpului va începe a clipi pe ecran. Pentru a continua din nou programul, apăsa i 

butonul 

/

.

Capacul cuptorului poate   deschis numai în momentul de amestecare (este auzit sunetul 

motorului).  În  timpul  ascensiunii  aluatului  sau  copturii  deschiderea  capacului  va  duce 

la scăderea calită ii produsului  nit.

11.  Despre  nisarea programului de gătit ve i   informa i de un semnal audio. După care, 

în func ie de programul selectat, aparatul trece automat la auto-încălzire sau în modul 

de a teptare.

12.  Pentru întreruperea programul sau regimului de auto-încălzire, apăsa i  i  ine i apăsat 

butonul 

/

.

13.  După preparare, deconecta i cuptorul de la re eaua de alimentare.

Scoaterea pîinii gata

1.  Deschide i capacul dispozitivului. Folosind mănu i de bucătărie, lua i tava pentru pîine 

de mâner  i roti i-o în sens antiorar,  i apoi scoate i-o din camera de coacere.

ATEN IE! Aminti i-vă  că  la  sfâr itul  gătirii  pîinii,  formă  i  camera  de  încălzire  sunt  foarte 

erbin i! Fi i aten i, folosi i mănu i de bucătărie pentru a evita arsurile! Nu pune i pâine caldă 

în  formă  de  pânză,  material  plastic  sau  pe  alte  suprafe e  sensibile  la  căldură,  care  se  pot 

aprinde sau topi!

2.  Întoarce i forma de coacere a pîinii cu susul în jos  i scoate i pâinea preparată, pune i-o pe 

o grilă sau o farfurie. Lăsa i-o timp de 20 minute ca să se răcească.

3.  După ce vasul de copt  i dispozitivul s-au răcit, cură a i-le în conformitate cu sec iunea 

Îngrijirea  paratului .

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Redmond RBM-CBM1939?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"