Russell Hobbs 20841-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 52

Грили Russell Hobbs 20841-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 72
Загружаем инструкцию
background image

52

7. 

Opazili boste začetni padec na kazalniku temperature. To je povsem običajno, ko na žar položite 

hrano.  

8. 

Ko končate s peko, stikalo pomaknite na 

O

 in odklopite žar.

• 

Preverite, ali je kuhana. Če o tem niste prepričani, jo še pokuhajte.

• 

Ne uporabljajte ostrih ali kovinskih orodij, saj boste tako poškodovali površine, zaščitene s sredstvom 

proti sprijemanju.

• 

Kuhano hrano odstranite z orodjem iz lesa ali umetne mase.

• 

Tečaj je členast, da omogoča peko debelejše ali nenavadno oblikovane hrane.

• 

Plošči žara morata biti približno vzporedni, da preprečite neenakomerno kuhanje.

NEGA IN VZDRŽEVANJE

1. 

Stikalo premaknite na 

O

.

2. 

Odklopite napravo in pustite, da se ohladi, preden jo očistite ali shranite.

3. 

Plošči odstranite eno za drugo.

4. 

Pritisnite gumb za sprostitev in dvignite ploščo od elementa.

5. 

Vse površine obrišite s čisto vlažno krpo.

6. 

Pladenj za kapljanje  pomijte v topli milnici ali v zgornjem predalu v pomivalnem stroju.

• 

Ne uporabljajte grobih čistilnih sredstev, žične volne ali milnih blazinic.

NAMEŠČANJE PLOŠČ

1. 

Plošči namestite eno za drugo.

2. 

Zaklopca na plošči vstavite v reži na tisti strani naprave, kjer je tečaj.

3. 

Sprednji del plošče pritisnite navzdol, da se plošča zaskoči.

• 

Na mestih, kjer se dotakneta zgornja in spodnja plošča, so lahko na površinah, zaščitenih s premazom 

proti sprijemanju, opazni znaki obrabe. To je le kozmetična napaka, ki ne vpliva na delovanje žara.

PROSTOR ZA KABEL

Kabel ovijte okoli prostora za kabel.

Preden žar priključite na električno omrežje, do konca odvijte kabel s prostora za kabel.

ČASI KUHANJA IN VARNOST HRANE

Ti casi kuhanja so namenjeni samo kot pomoč. Določeni so za svežo ali popolnoma odmrznjeno hrano, 

kuhano s srednjo temperaturo. Pri kuhanju zamrznjenih živil prištejte 2–3 minute za morsko hrano in 3–6 

minut za meso ter perutnino, odvisno od debeline in gostote hrane.

Pri kuhanju predpakiranih živil upoštevajte smernice na embalaži ali nalepki.

GOVEDINA

MIN

SENDVIČI

MIN

file

5-7

sir

2-3

ledveni zrezek

7-8

šunka (kuhana)

5-6

burger, 100 g

7-8

PRIGRIZKI

kebab, kocke 25 mm

7-8

kalcon

8-9

okrogli zrezek

5-7

hrenovke

2-3

klobase

6-8

PIŠČANEC/PURAN

biftek

7-9

kosi piščančjih prsi

5-7

florentinec

8-9

stegna (piščanec)

5-7

JAGNJETINA

puranje prsi, narezane

3-4

kebab, kocke 25 mm

7-8

ZELENJAVA

ledvene zarebrnice

4-6

jajčevci, rezina/kocka

8-9

MORSKA HRANA

čebula, tanka rezina

5-6

morska hrana

min paprike, tanka rezina

6-8

file lososa

3-4

paprike, žar in olupljene

2-3

file brancina

3-5

cele paprike, premazane z oljem

8

zrezek polenovke, 12–25 mm

6-8

krompir, rezina/kocka

7-9

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 20841-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"