Russell Hobbs 20841-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Грили Russell Hobbs 20841-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 72
Загружаем инструкцию
background image

4

CARE AND MAINTENANCE

1. 

Unplug the grill and let it cool before cleaning and storing away.

2. 

Remove one plate at a time.

3. 

Press the release button and lift the plate away from the element.

4. 

Wipe all surfaces with a damp cloth or sponge. Use a paper towel with a dab of cooking oil to remove 

stubborn stains.

5. 

Wash the grill plates in warm soapy water, or in a dishwasher.

6. 

Wash the drip tray in warm soapy water, or in the top rack of the dishwasher.

• 

Take extra care with the non-stick cooking surfaces.

• 

Don’t use harsh or abrasive cleaners, solvents, scourers, wire wool, or soap pads.

FITTING THE PLATES

1. 

Fit one plate at a time.

2. 

Put the tabs on the plate into the slots on the hinge side of the appliance.

3. 

Press down the front edge of the plate to lock it in place.

• 

Where the top and bottom plates make contact, the non-stick surfaces may show signs of wear. This is 

purely cosmetic, and will not affect the operation of the grill.

CORD STORAGE

Wind the cable round the cable storage area underneath the grill.

COOKING TIMES AND FOOD SAFETY

The following times are based on a temperature of 205ºC and should be used purely as a guide. They are 

for fresh or fully defrosted food. When cooking frozen foods, add 2-3 minutes for seafood and 3-6 minutes 

for meat and poultry (depending on the thickness and density of the food).

Check food is cooked through before serving. If in doubt, cook it a bit more.

Cook meat, poultry and any derivatives (mince, burgers, etc.) till the juices run clear. Cook fish till the flesh is 

opaque throughout.

When cooking pre-packed foods, follow any guidelines on the package or label.

BEEF

MIN

SANDWICHES

MIN

fillet

5-7

cheese

2-3

loin steak

7-8

ham (cooked)

5-6

burger, 50g

5-6

roast beef (cooked)

6-7

burger, 100g

7-8

sausage (cooked)

6-7

kebabs, 25mm cube

7-8

turkey (cooked)

6-7

round steak

5-7

SNACKS

sausages (thin)

5-6

hot dogs

2-3

sausages (thick)

7-8

quesadillas

2-3

sirloin

7-9

tacos, meat filling

6-8

T-Bone

8-9

CHICKEN/TURKEY

LAMB

chicken breast pieces

5-7

kebabs, 25mm cube

7-8

burger, 50g, fresh/frozen

4/5

minced

6-7

burger, 100g, fresh/frozen

5/6

loin chops

4-6

kebabs, 25mm cube

7-8

SEAFOOD

thighs (chicken)

5-7

halibut steak, 12-25mm

6-8

minced

7-8

kebabs, 25mm cube

4-6

turkey breast, thin sliced

3-4

prawn

1-2   

VEGETABLES

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 20841-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"