Brayer BR2005 - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Грили Brayer BR2005 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 36
Загружаем инструкцию
background image

7

EN

•  The grill is ready to use.

• 

Notes: 

 -

when using the unit for the first time, a foreign 

smell or some smoke from the heating elements 

can appear — this is normal and it is not covered 

by warranty.

FOOD COOKING WITH THE GRILL

• 

ATTENTION!

 - The press grill body heats up strongly during 

operation, do not touch hot surfaces marked with «

» to avoid burns.

 - Beware of steam output from the gaps between 

the operating surfaces, do not touch and do not 

place open parts of your body near the gaps 

between the frying plates.

 - Do not use the grill for cooking frozen food.

 - Do not cook meat with large bones.

 - Frying time depends on the products used.

 - Before using the grill make sure that the tray (1) is 

installed to its place.

 - Do not open the grill after switching it on, the frying 

plates (3, 4) heat up faster and more even in the 

closed position.

 - Before eating make sure that the food is cooked 

through.

 - Take the products out of the press grill right after 

cooking; keeping products in the operating grill for 

a long time can cause their ignition.

 - Never use metal objects to take the cooked food 

out, as they can damage the non-stick coating of the 

frying plates (3, 4); use the kitchen tools intended 

for non-stick surfaces.

•  Prepare the necessary products.

•  Connect the power plug to a mains socket, the power-

on indicator »power” (9) will light up.

•  Turn the thermostat control knob (8) and select the 

required operation mode «1-2-3-4-5»:

 - 1 – low heating temperature of the frying plates (3, 

4).

 - 5 – maximal heating temperature of the frying plates 

(3, 4).

•  Wait until the frying plates (3, 4) heat up.

•  Take the handle (6) and open the grill. 

•  Carefully put the products on the lower frying plate 

(3), avoid burns by possible splashes of juice or fat 

dripping from the products.

•  Take the handle (6) and lower the upper frying plate (4) 

on the products.

• 

Note:

 — depending on the thickness of the cooked 

products you can adjust the clearance between the 

frying plates (3, 4). To do this, move the lock (7) handle 

to the required position.

• 

After you finish cooking, take the handle (6) and lift the 

upper frying plate (4).

•  Put the prepared products into an appropriate dish; 

use wooden or heat-resistant plastic kitchen tools to 

remove the products.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Brayer BR2005?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"