Kenwood DF310 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Фритюрницы Kenwood DF310 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 42
Загружаем инструкцию
background image

yararlı bilgiler

Bol yaòda kızartma yapmak için, mısır yaòı ya da
fıstık yaòı gibi nitelikli yaò kullanmanızı öneririz.
Nitelikli katı yaòlar da kullanılabilir. Ba…ka tür yaòlar
kullanmak isterseniz, üreticiye danı…ınız. Deòi…ik
türden yaòları bir arada kullanmayınız. Margarin,
tereyaòı ya da zeytinyaòı kullanmayınız. Çünkü, bu
yaòlar duman çıkarır ya da kabarcıkla…ır.

Pi…mi… yiyecekler, pi…memi… yiyeceklerden daha
yüksek ısıda pi…irilmeli ya da kızartılmalıdır.

Yiyeceklerin tamamen pi…mi… olmasına dikkat ediniz.
Yiyeceòin dı…ı içinden daha önce pi…er. Bu yüzden
dikkatli olunuz.

Kullanmaya ba…lamadan önce yaòı soòumu… olsun
olmasın fritözde tutunuz. Fritözün kapaòını toz
girmemesi için kapalı tutunuz.

Sulu hamur yiyecekleri kızartmaya ba…lamadan önce
aygıttaki fazla olan sulu hamurlu yiyecekleri
bo…altınız.

Parmak patates yapmak için patatesleri aynı boyda ve
düzgün olarak kesiniz. Böylece yoòun olarak
kızarmalarını saòlamı… olursunuz. Kızartmaya
ba…lamadan önce patatesleri durulayınız ve
kurulayınız.

Kızartıcınızın uzun ömürlü olması için yaòı düzenli
olarak süzgeçten geçiriniz. 8-10 kez kullanımdan
sonra yaòı deòi…tiriniz.

Donmu… yiyecekleri kızartmaya ba…lamadan önce
üzerindeki fazla buzları silkeleyiniz.

azami içerik miktarları

taze çubuk patates için

1kg

donmu… çubuk patates için

800g

yaò ve katı yaò miktarları

azami yaò

2,3 litre

asgari yaò 

1,5 litre

azami katı yaò

2kg

asgari katı yaò

1,4kg

13

Gıda

Kızartma Sıcaklığı Kızartma Süresi

Taze patates kızartması 600g/ 

1

Ğ

2

sepet

190°C

6 – 8 dakika

dolusu (en iyi sonuçlar için önerilen miktar)
Taze patates kızartması 1Kg

190°C

9 – 12 dakika

Donmuş patates kızartması 800g

190°C

9 – 11 dakika

BALIK
Galeta ununa bulanmış, donmuş iri karides 170°C

3 – 5 dakika

Galeta ununa bulanmış veya börek 

170°C

10 – 15 dakika (balığın kalınlığına bağlı olarak)

şeklinde beyaz balık fileto parçaları
Taze küçük karides böreği

190°C

3 – 5 dakika

TAVUK
Galeta ununa bulanmış tavuk parçaları

170°C

15 – 20 dakika (küçük/orta büyüklükte)
20 – 30 dakika (büyük)

Galeta ununa bulanmış taze tavuk bagetleri 170°C

15 dakika

Donmuş tavuk parçaları

190°C

6 – 8 dakika

MEYVE/SEBZE
Meyveli börek 2 – 3 parça

190°C

3 – 5 dakika

Sebzeli börek

190°C

3 – 5 dakika

Donmuş soğan halkaları

190°C

3 – 5 dakika

Taze soğan/mantar

150°C

3 – 5 dakika

Kızartma Süreleri ve sıcaklık tablosu

Bu tabloda verilen kızartma süreleri sadece fikir vermek içindir. Farklı miktarlara veya kızartılacak yiyeceğin
kalınlığına göre, ya da damak zevkinize uygun olarak kızartma sürelerini ayarlamalısınız.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood DF310?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"