Zanussi ZOB 483 N (W) (X) - Инструкция по эксплуатации - Страница 30

Духовые шкафы Zanussi ZOB 483 N (W) (X) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 84
Загружаем инструкцию
background image

Coacerea pr jiturilor

• Cea mai bun

ă

 temperatur

ă

 pentru coace-

rea pr

ă

jiturilor este între 150 °C 

ş

i 200 °C.

• Preînc

ă

lzi i cuptorul timp de circa 10 minu-

te înainte de coacere.

• Nu deschide i u

ş

a cuptorului înainte ca 3/4

din durata de coacere s

ă

 fi trecut.

• Dac

ă

 utiliza i dou

ă

 t

ă

vi de coacere în ace-

la

ş

i timp, l

ă

sa i un nivel liber pentru raft în-

tre ele.

G tirea c rnii 

ş

i a pe

ş

telui

• Nu  g

ă

ti i buc

ă

i de carne mai mici de 1 kg.

G

ă

tirea unor buc

ă

i prea mici face carnea

prea uscat

ă

.

• Pentru a p

ă

stra carnea ro

ş

ie bine f

ă

cut

ă

 la

exterior 

ş

i suculent

ă

 la interior, seta i tem-

peratura între 200°C-250°C.

• Pentru carnea alb

ă

, pui 

ş

i pe

ş

te, seta i

temperatura între 150°C-175°C.

• Utiliza i o tav

ă

 de scurgere pentru alimen-

tele foarte grase pentru a evita petele pe
cuptor care pot fi permanente.

• L

ă

sa i carnea aproximativ 15 minute înain-

te de a o t

ă

ia, astfel încât sucul s

ă

 nu se

scurg

ă

 afar

ă

.

• Pentru a împiedica formarea de prea mult

fum în cuptor pe durata frigerii, ad

ă

uga i

pu in

ă

 ap

ă

 în tava de scurgere. Pentru a

preveni condensarea fumului, ad

ă

uga i ap

ă

de fiecare dat

ă

 dup

ă

 ce se usuc

ă

.

Durate de g tit

Duratele de g

ă

tit depind de tipul de alimente,

de consisten a 

ş

i volumul lor.

La început, monitoriza i performan a când
g

ă

ti i. G

ă

siti cele mai bune set

ă

ri (setarea

c

ă

ldurii, durata de g

ă

tit, etc.) pentru vasele,

re etele 

ş

i cantit

ă

ile dvs. când utiliza i acest

aparat.

Tabele pentru coacere 

ş

i frigere

PR JITURI

TIP DE MÂN-

CARE

C ldur  de sus

+jos

Aer cald

Durate de

g tire

[min]

Observa ii

Nive-

lul 

Temp

[°C]

Nive-

lul 

Temp

[°C]

Re ete cu
compozi ie
b

ă

tut

ă

 cu telul

2

170

2 (1 

ş

i

3)

160

45-60

În form

ă

 pentru pr

ă

jituri

Aluat fraged

2

170

2 (1 

ş

i

3)

160

24-34

În form

ă

 pentru pr

ă

jituri

Pr

ă

jitur

ă

 cu

brânz

ă

 de vaci

1

170

2

160

60-80

În form

ă

 pentru pr

ă

jituri

de 26 cm

Pr

ă

jitur

ă

 cu

mere (pl

ă

cint

ă

cu mere)

1

170

2 (1 

ş

i

3)

160

100-120

2 forme de pr

ă

jituri de 20

cm pe raftul tip gr

ă

tar

Ş

trudel

2

175

2

150

60-80

În tav

ă

 de coacere

Tart

ă

 cu gem

2

170

2

160

30-40

În form

ă

 pentru pr

ă

jituri

de 26 cm

Pr

ă

jitur

ă

 cu

fructe

2

170

2

155

60-70

În form

ă

 pentru pr

ă

jituri

de 26 cm

30

 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zanussi ZOB 483 N (W) (X)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"