Viking EVSOF7301SS - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Духовые шкафы Viking EVSOF7301SS - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

7

OVEN FUNCTION

OFF

BAKE

UPPER OVEN

SET

OVEN

CLEAN

OVEN

OVEN

LIGHT

LOW

BROIL

PROOF

MED

BROIL

HI

BROIL

CONV

.

BROIL

OVEN TEMPERA

T

URE

OFF

400

CONV

.

ROAST

200

300

500

BROIL

OVEN FUNCTION

LOWER OVEN

OVEN TEMPERA

T

URE

OFF

400

200

300

500

BROIL

CLEAN

MIN/SEC

TIMER

BAKE

TIME

ST
ART

TIME

TRU

CONVEC

CONV

.

BAKE

PROBE

OFF

BAKE

LOW

BROIL

SELF

CLEAN

MED

BROIL

HI

BROIL

CONV

.

BROIL

CONV

.

ROAST

TRU

CONVEC

CONV

.

BAKE

250

350

450

250

350

450

Off/On 

Indicator Light

Te

mperature Control

Each oven has a separate temperature 

control dial. The controls can be set at any 

temperature from 200˚ F (93.3° C) to 550˚ F 

(287.8° C). There are separate settings for 

broiling and self-cleaning.

 

Oven Function Selector

Bake

Conventional, single rack baking (breads, cakes, 

cookies, pastry

, pies, entrees, vegetables)

Convection Bake

Multi-rack baking for heavier or frozen foods 

(e.g., 4 frozen pies, pizzas, entrees, vegetables)

T

ruConvec

TM

Multi-rack baking for breads, cakes, cookies (up 

to 6 racks of cookies 

at once)

High-Broil

Dark meats at 1” thickness or less where rare 

or medium doneness is desired

Medium-Broil

White meats such as chicken or meats 

greater than 1” thick that would be 

over-browned in high broil 

Low-Broil

Delicate broiling such as meringue

Proof

Designed for allowing yeast dough to rise to a 

temperture between 85

F (29

C) 

and 100

F (38

C)

Convection Broil

Thicker meats, faster than regular broil & with less 

smoke generation

Convection Roast

Whole turkeys, whole chickens, hams, etc.

Self-Clean

A

 pyrolytic self-cleaning cycle where the oven 

reaches elevated 

temperatures in order to burn 

off soils and deposits

Electronic T

iming Center

The Electronic T

iming Center 

is used to program and 

control all timing functions.

IMPORT

ANT–The T

ime-of-day 

must be set before any other

program can be used.

Interior 

Oven Light 

Switch

SET

Self-Clean 

Indicator Light

Oven On Indicator Light

(ring around knob)

Light on Oven T

emperature 

knob is activated when 

temperature selection is made. 

Light on Oven Function knob 

is activated when oven function 

selection is made. Both lighted 

rings will pulse when in the 

preheat mode.

Oven Control Panel 

(French Door Models)

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Viking EVSOF7301SS?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"