Viking EVSOF7301SS - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Духовые шкафы Viking EVSOF7301SS - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

11

Oven Settings and Functions

Convection Roast* 

The convection element runs in conjuction with the inner and outer
broil elements.The reversible convection fan runs at a higher speed in
each direction.This transfer of heat (mainly from the convection
element) seals moisture inside of large roasts. A time savings is gained
over existing, single fan convection roast modes. Use this setting for
whole turkeys, whole chickens, hams, etc.

convection roast

OFF

BAKE

TRU

CONVEC

LOW

BROIL

CONV.

BAKE

SELF

CLEAN

MED

BROIL

HI

BROIL

CONV.

BROIL

CONV.

ROAST

Convection Broil*

The top element operates at full power. This function is exactly the
same as regular broiling with the additional benefit of air circulation
by the motorized fan in the rear of the oven. Smoke is reduced since
the airflow also reduces peak temperatures on the food. Use this
setting for broiling thick cuts of meats.

*

This function uses a high-speed convection fan for optimum cooking

performance. Some noise may be noticed from this high fan speed.
This is normal.

convection broil

OFF

BAKE

TRU

CONVEC

LOW

BROIL

CONV.

BAKE

SELF

CLEAN

MED

BROIL

HI

BROIL

CONV.

BROIL

CONV.

ROAST

High-Broil

Heat radiates from both broil elements, located in the top of the oven
cavity, at full power. The distance between the foods and the broil
elements determines broiling speed. For "fast" broiling, food may be as
close as 2 inches (5 cm) to the broil element. "Fast" broiling is best for
meats where "rare to medium" doneness is desired. Use this setting for
broiling small and average cuts of meat.

Low-Broil

This mode uses only a fraction of the available power to the inner broil
element for delicate top-browning. The inner broil element is on for only part
of the time. Use this setting to gently brown meringue on racks 3 or 4 in 3-4
minutes.

high-broil

OFF

BAKE

TRU

CONVEC

LOW

BROIL

CONV.

BAKE

SELF

CLEAN

MED

BROIL

HI

BROIL

CONV.

BROIL

CONV.

ROAST

low-broil

OFF

BAKE

TRU

CONVEC

LOW

BROIL

CONV.

BAKE

SELF

CLEAN

MED

BROIL

HI

BROIL

CONV.

BROIL

CONV.

ROAST

Medium-Broil

Inner and outer broil elements pulse on and off to produce less heat for
“slow” broiling. Allow about 4 inches (10 cm.) between the top surface
of the food and the broil element. "Slow" broiling is best for chicken
and ham in order to broil food without over-browning it. Use this
setting for broiling small and average cuts of meat.

medium-broil

OFF

BAKE

TRU

CONVEC

LOW

BROIL

CONV.

BAKE

SELF

CLEAN

MED

BROIL

HI

BROIL

CONV.

BROIL

CONV.

ROAST

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Viking EVSOF7301SS?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"