Духовые шкафы Smeg S201X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

47
Instructions for the user
9. COOKING HINTS WITHOUT MICROWAVE
In fan-assisted mode preheating should be carried out at 30/40°C above
the cooking temperature. This considerably shortens cooking times and
reduces power consumption, as well as giving better cooking results.
Keep the oven door closed during cooking.
9.1
Traditional cooking
FUNCTION SWITCH
THERMOSTAT
50 ÷ 250 °C
This traditional cooking method, in which heat comes from above and
below, is suitable for cooking food on a single level. You have to pre-heat
the oven until the set temperature is reached. Place the food in the oven
only after the thermostat indicator light has turned off. Put frozen meat in
immediately, without waiting for it to thaw. The only precaution you need to
take is to set the temperature about 20°C lower and cooking time about 1/
4 longer than you would for fresh meat.
9.2
Hot-air cooking
FUNCTION SWITCH
THERMOSTAT
50 ÷ 250 °C
This system is suitable for cooking on several levels, including different
types of food (fish, meat etc.), without the tastes and smells mingling. Air
circulation in the oven ensures a uniform distribution of heat.
Multiple cooking is possible as long as the cooking temperature of the
different foods is the same.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













