Neff B47CR22G0 - Инструкция по эксплуатации - Страница 29

Духовые шкафы Neff B47CR22G0 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 36
Загружаем инструкцию
background image

Zo lukt het

 nl

29

Gerecht

Accessoires / vor-

men

Hoogte

Verwar-

mingsme-

thode

→ 

Pagina 7

Temperatuur in

°C

Tijdsduur in

min.

Lamsbout zonder been, medium,

1,5 kg

Open vorm

2

170 - 190

50 - 80

Vis, gegrild, heel 300 g, bijv. forel Rooster

2

170 - 190

20 - 30

1

Het apparaat voorverwarmen.

Yoghurt

Maak yoghurt met uw apparaat.

Yoghurt maken

1.

De accessoires en de rekjes uit de binnenruimte ne-

men.

2.

1 liter melk (3,5 % vet) op 90°C verwarmen op de

kookplaat en tot 40°C laten afkoelen.

Bij houdbare melk is het verwarmen tot 40°C vol-

doende.

3.

150 g yoghurt op koelkasttemperatuur door de

melk roeren.

4.

De massa in kleinere vormen gieten, bijv. in kopjes

of kleine glazen.

5.

De vormen met folie afdekken, bijv. met vershoudfo-

lie.

6.

Plaats de vormen op de bodem van de binnenruim-

te.

7.

Stel het apparaat in overeenkomstig het instelad-

vies.

8.

Laat de yoghurt na de bereiding minimaal 12 uur

lang rusten in de koelkast.

Insteladvies voor desserts en compote

Gerecht

Accessoires / vor-

men

Hoogte

Verwar-

mingsme-

thode

→ 

Pagina 7

Temperatuur in

°C

Tijdsduur in

min.

Yoghurt

Portievormen

Bodem

van de

binnen-

ruimte

35 - 40

8-9 uur

20.7 Bijzondere bereidingswijzen en andere

toepassingen

Informatie en insteladvies over bijzondere bereidings-

wijzen en andere toepassingen, bijv. langzaam garen of

inkoken.

Langzaam garen

Bereid fijn vlees, bijv. zachte delen van rund, kalf, var-

ken, lam, of gevogelte, langzaam bij lage temperatuur.

Gevogelte of vis langzaam garen
Opmerking: 

Een starttijdvoorkeuze met eindtijd is bij

de verwarmingsmethode langzaam garen niet mogelijk.

Vereiste:

 De binnenruimte is koud.

1.

Gebruik vers en hygiënisch perfect vlees, zonder

bot.

2.

De vorm op het rooster op niveau 2 in de binnen-

ruimte plaatsen.

3.

De binnenruimte en de vorm ca. 15 minuten voor-

verwarmen.

4.

Het vlees op de kookplaat van alle kanten zeer heet

aanbraden.

5.

Het vlees direct op de voorverwarmde vorm in de

binnenruimte van de oven doen.

Houd om ervoor te zorgen dat het klimaat in de bin-

nenruimte gelijk blijft, de deur van de oven tijdens

het langzaam garen gesloten.

6.

Verwijder na het langzaam garen het vlees uit de

binnenruimte.

Insteladvies voor langzaam garen

Gerecht

Accessoires / vor-

men

Hoogte

Aan-

braad-

duur in

min.

Verwarmingsme-

thode → 

Pagina 7

Temperatuur

in °C

Tijdsduur

in min.

Eendenborst, rosé à

300 g

Open vorm

2

6 - 8

90 

1

45 - 60

Varkenshaas, heel

Open vorm

2

4 - 6

80 

1

45 - 70

Runderfilet, 1 kg

Open vorm

2

4 - 6

80 

1

90 - 120

1

Het apparaat voorverwarmen.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Neff B47CR22G0?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"