Kuppersberg OZ 663 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Духовые шкафы Kuppersberg OZ 663 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

4

Technical passporT

english

electric oven oZ 663

 Grill and Lower Element

Ideal for roasts. This function can be 

used with any size joints of meat.

 Grill

Toasting  and  browning.  This 

 

function  allows the surface to be 

cooked without affecting the inside of 

the food. Suitable for fl at pieces such as 

steaks, ribs, fi sh and toasts.

 MaxiGrill with Fan

For even roasting and simultaneous 

surface browning.  Ideal  for  mixed  

grills.   Perfect  for bulky pieces such as 

poultry and game. The meat should be 

placed on the oven grid with the tray 

below to collect meat juices.

Caution

The door must be closed during use 

with Grill, and with Fan.

 Conventional with Fan

Suitable for roasts and cakes. The 

fan spreads the heat  evenly throughout  

the inside  of the oven to reduce cooking 

time and temperature.

 Turbo

The fan spreads the heat coming 

from an element located at the back 

of the oven. As a result of the evenly 

distributed temperature, food can be 

cooked on two levels at the same time.

 Pizza

Ideal for baking pizzas, pies, and 

fruit tarts or sponges.

 Defrosting

Recommendations 

for Defrosting Food

The defrost  function  works  by  

means of a 2-level system of hot air. 
HI is for meats in general and LO is for 

fi sh,  cakes,  pastries  and  bread.  When 

selecting the defrost function, select 
HI or LO on the temperature display by 
pressing on the temperature sensor 

 

and then the 

 or   sensors.

 

Â

 Unpackaged food should be 

placed on the oven tray or on a dish.

 

Â

 Defrost large pieces of meat or  

fi sh by placing them over the grid with 

a tray underneath to collect any liquid.

 

Â

  Meat  and  fi sh  do  not  need  to 

be completely thawed before cooking. 
Condiments can be added once the 
surface is soft.

 

Â

 Food should always be cooked    

after defrosting.

FOOD

LO LEVEL

HI LEVEL

Weight

Time

Weight

Time

Bread

1/2  Kg 35 mins

Cake

1/2  Kg 25 mins

Fish

1/2  Kg 30 mins

Fish

1 Kg

40 mins

Chicken

1 Kg 75 mins

Chicken

1,5 Kg 90 mins

Rib steak

1/2  Kg 40 mins

Minced 

meat

1/2  Kg 60 mins

Minced 

meat

1 Kg

120 

mins

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersberg OZ 663?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"