Korting OKB 792 PFX - Инструкция по эксплуатации - Страница 27

Духовые шкафы Korting OKB 792 PFX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 38
Загружаем инструкцию
background image

 

COOKING FUNCTIONS 

 

MULTIFUNCTION OVEN 9 functions + OFF 

 

 

 

 

OVEN LIGHT 

When the oven is in use the light will illuminate the oven cavity. 
 

 

 
LOWER HEATING ELEMENT 

This method of cooking uses the lower heating element to direct heat upward to the food. It 
is suitable for slow-cooking recipes or for warming up meals. 
 

 

 
TRADITIONAL COOKING 

 

This method of cooking uses the lower and upper heating elements, and is suitable for the 
preparation of any dish and is highly suitable for cooking fatty meats. Be sure to warm up 
the oven before inserting the food. 

 

 
 
 
 

 
TRADITIONAL COOKING WITH FAN 

This function is ideal for bread, focaccia, and lasagne. The oven does not require any warm 
up (except for pizza and focaccia). Invert the position of the dishes in the oven a few 
minutes before the end of cooking time. Keep the door closed. 

 

 

 

 

DOUBLE GRILL 

This type of cooking is especially suited for substantial foods (medium or large portions of 
sausages, bacon, steaks and fish) that require the action of the grill over their entire surface. 

 

 

 

 
DOUBLE GRILL WITH FAN 

Heat is directed onto the dishes from the upper heating elements towards the bottom. The 
action of the fan, combined with the action of the grill, allows a quick, thorough cooking of 
special foods. This cycle is ideal for browning and sealing juices and flavor in foods, for 
example, steak, hamburgers, vegetables, etc. It is advisable to heat the oven for a few 
minutes before introducing the food. 
 

 

 

 

 
VENTILATED COOKING 

The ring heating element provides optimal and rapid heat distribution of hot air throughout 
the oven. This type of cooking allows even heat distribution to all parts of the oven. 
It is possible to cook two different types of food (e.g. meat and fish) using their different 
cooking times. It is necessary to warm up the oven before introducing the food. 
 

 

 

 

 
PYROLITIC CLEANING  

This function cleans the oven cavity by raising the inner oven temperature to approx. 500°C. 
The resultant ash deposits can be wiped away with a soft damp cloth once the oven has 
cooled down. For better cleaning results, the oven should not be completely cold but still 
slightly warm. The pyrolitic function is automatically set to a cleaning cycle of 90 minutes. 
Such process maybe increased if necessary. When selected, the door will automatically lock 
itself and will remain locked until the cycle has been completed and the temperature has 
dropped to a safe level. 

 

 

25

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Korting OKB 792 PFX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"