Духовые шкафы Kaiser EH 6361 S - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

50
EN
Pastry parameter
For conventional heating
Table 1
Gebäckparameter bei Nutzung
Konventioneller Beheizung
Tabelle 1
.
1
Kind of pastry
Gebäckart
Height
Höhe
.
Temperature
Temperatur °C
°
Baking time, min.
Backzeit, min.
,
.
Pastry in forms
Formgebäck
Meringue / Schaumgebäck /
2-3
80-100
60-70
Sandcake /Sandkuchen /
2-3
160-180
40-70
Barmcake / Hefekuchen /
2-3
170-180
50-60
Tart /Torte /
2-3
160-180
30-50
Sponge cake / Biskuitkuchen /
2-3
160-180
10-25
Sponge cake / Biskuitkuchen /
2-3
160-180
10-25
Shortcrust for fruit tart / Mürberteig für Obsttorte
/
2-3
Heat / Erhitzter /
. 200-220
Pastry on griddle
Gebäck auf dem Blech
Barm streusel cake / Hefestreusel /
2-3
170-190
30-40
Éclairs / Eclairs
/ Э
2-3
200-225
30-40
Fruit cake / Obstkuchen /
.
2-3
170-190
30-50
Streuselkuchen
/
2-3
170-190
20-35
Roasting and Stewing of meat
The following is adviced:
Roasting and stewing of meat over 1 kg in
the oven. Smaller pieces are to be prepared
on the cooking zones.
For roasting meat on the grid is adviced to
place a plate with water on the lowest level
under the the grid with the dish and refill
water while preparing
You shoul use jars with heat-resistant
handles.
Preparation parameters for roasting and stewing
with
conventional heating
are shown in
Table 3
and with
thermocirculation
in
Table 4
.