Fulgor Milano LO 6115 P TC ME - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Духовые шкафы Fulgor Milano LO 6115 P TC ME - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 186
Загружаем инструкцию
background image

GB

10

Cooking functions

Each type of oven is provided for various cooking systems. 

Icon

Mode Description

Used for…

The light is on only.

---

In this mode only the internal oven 
convection fan is ON i.e. there is no 
oven heating

This mode is used to defrost 
deepfrozen food.

Only the lower (bottom) oven heating
element is activated.

This mode is used to keep foods 
warm.

In this mode both upper (top) 
and lower (bottom) oven heating 
elements are used to heat the oven 
air. However, no fan is used to 
circulate the heat.

This is the traditional mode of cooking 
on one shelf. Therefore only one rack 
can be used when selecting the Bake 
mode. Ideal for Appetizers, Biscuits, 
Coffee Cakes and Cookies.

 

This mode is intended to save energy. 
In particular the oven cooling fan 
works only when needed e.g. when 
the oven is hot and the electronics 
require cooling.

Ideal for frozen or precooked food, 
and small portions-mealsThe preheat 
time is very short and cooking tends 
to be slower.It is not recommended 
for heavy loads e.g. large portions or 
big meal preparation.

The Convection bake mode uses the 
upper (top) oven heating element, the 
lower (bottom) heating element and 
the convection fan inside the oven.

It can also be used for baking-cooking 
Appetizers, Biscuits, Coffee Cakes 
and Cookies on one or more levels.

The Convection Roast mode uses 
the Intense upper (top) oven heating 
element, the lower (bottom) heating 
element and the convection fan 
inside the oven.

Ideal for the roasting of whole 
chickens or turkey.

The True Convection Bake mode 
uses the circular or third heating 
element hidden behind the baffle at 
the back wall of the oven. The heat is 
circulated throughout the oven by the 
convection fan.

Consequently different foods can be 
cooked simultaneously (maximum 
three levels) and is suitable for 
preparing a complete dinner (small 
portions). Mixing of flavours is 
avoided and an important energy 
saving is obtained.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Fulgor Milano LO 6115 P TC ME?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"