Fulgor Milano FCPO 6215 P TEM BK - Инструкция по эксплуатации - Страница 48

Духовые шкафы Fulgor Milano FCPO 6215 P TEM BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 256
Загружаем инструкцию
background image

EN

10

7 - General Oven Tips

Preheating the Oven

• Preheat the oven when using the Bake, Convection Bake 

and Convection Roast modes.

• Use Fast Preheat mode when a shorter time is desired to 

preheat the oven.

• Selecting a higher temperature does not shorten the 

preheat time.

• Preheating is necessary for good results when baking 

cakes, cookies, pastry and breads.

• Preheating will help to sear roasts and seal in meat juices.
• Place oven racks in their proper position before preheating.
• During preheating, the selected cooking temperature is 

always displayed.

• A beep will confirm that the oven is preheated and the 

“detected temperature” will turn off.

Operational Suggestions

• Do not set pans on the open oven door.
• Use the interior oven lights to view the food through 

the oven door window rather than opening the door 

frequently.

Utensils

• Glass baking dishes absorb heat. Reduce oven 

temperature 25°F (15°C) when baking in glass.

• Use pans that give the desired browning. The type of finish 

on the pan will help determine the amount of browning 

that will occur.

• Shiny, smooth metal or light non-stick / anodized pans 

reflect heat, resulting in lighter, more delicate browning. 

Cakes and cookies require this type of utensil.

• Dark, rough or dull pans will absorb heat resulting in a 

browner, crisper crust. Use this type for pies.

• For brown, crisp crusts, use dark non-stick / anodized 

or dark, dull metal utensils or glass bake ware. Insulated 

baking pans may increase the length of cooking time.

• Do not cook with the empty broiler pan in the oven, as this 

could change cooking performance.

• Store the broil pan outside of the oven.

Oven Condensation and Temperature

• It is normal for a certain amount of moisture to evaporate 

from the food during any cooking process. The amount 

depends on the moisture content of the food. The moisture 

may condense on any surface cooler than the inside of the 

oven, such as the control panel.

• Your new oven has an electronic temperature sensor 

that allows maintaining an accurate temperature. Your 

previous oven may have had a mechanical thermostat that 

drifted gradually over time to a higher temperature. It is 

normal that you may need to adjust your favorite recipes 

when cooking in a new oven.

High Altitude Baking

• When cooking at high altitude, recipes and cooking time 

will vary from the standard.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Fulgor Milano FCPO 6215 P TEM BK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"