Electrolux EOB 53103 K (X) - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Духовые шкафы Electrolux EOB 53103 K (X) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

• Niiskus võib kondenseeruda seadmes või

ukse klaasil. See on tavaline. Hoidke ahju
ukse avamisel toiduvalmistamise ajal alati
kõrvale. Kondensatsiooni vähendamiseks
laske ahjul töötada 10 minutid enne toidu-
valmistamist.

• Pärast kasutamist kuivatage ahjust alati

niiskus ära.

Riiuli teleskooptoed

2. ja 4. riiulitasandil on teleskooptoed. Riiuli
teleskooptugedega saab riiuleid lihtsamini
paigaldada ja välja võtta.
1. Tõmmake riiuli parem- ja vasakpoolsed

teleskooptoed välja.

°C

2. Asetage riiul teleskooptugedele ja lükake

see ettevaatlikult ahju.

°C

Hoiatus

 Ärge püüdke ahju ust sulgeda,

kui riiuli teleskooptoed ei ole täielikult
ahjus. See võib rikkuda ukse emaili ja
klaasi.

Hoiatus

 Riiuli teleskooptoed ja muud

lisavahendid muutuvad ahju kasutamisel
väga tuliseks. Kasutage pajalappe vms.

Kookide küpsetamine

• Kookide küpsetamiseks on parim tempe-

ratuur 150 °C ja 200 °C vahel.

• Enne küpsetamist soojendage ahju umbes

10 minutit ette.

• Ärge avage ahju ust enne kui ¾ küpsetu-

sajast on möödunud.

• Kui kasutate samaaegselt kahte küpsetus-

plaati, jätke nende vahele üks vaba tasand.

Liha ja kala küpsetamine

• Ärge praadige alla 1 kg kaaluvaid lihatük-

ke. Liiga väikeste koguste küpsetamisel
jääb liha kuiv.

• Et punane liha oleks väljast hästi küps ja

seest mahlane, määrake temperatuuriks
200 °C - 250 °C.

• Valge liha, linnuliha ja kala jaoks valige tem-

peratuuriks 150°C - 175°C.

• Väga rasvase toidu puhul kasutage rasva-

panni, et ahju mitte määrida, sest plekid
võivad olla püsivad.

• Jätke liha enne lahtilõikamist umbes 15

minutiks seisma, et mahl välja ei valguks.

• Et praadimisel ei tekiks ahjus liiga palju

suitsu, valage rasvapannile pisut vett.

• Et praadides ei tekiks ahjus liiga palju auru,

lisage pisut vett, kui esialgne kogus on au-
rustunud.

Toiduvalmistamise ajad

Valmistusaeg sõltub toidu tüübist, selle kon-
sistentsist ja kogusest.
Jälgige toiduvalmistamise käiku. Leidke pa-
rimad seadistused (kuumuse reguleerimine,
valmistamisaeg jne.), retseptid ja kogused
oma toidule antud seadme kastamisel.

electrolux 

 7

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EOB 53103 K (X)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"