Electrolux EOB 53103 K (X) - Инструкция по эксплуатации - Страница 35

Духовые шкафы Electrolux EOB 53103 K (X) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

• Ši orkait

ė

 turi special

ą

 sistem

ą

, užtikrinan-

č

i

ą

 oro apykait

ą

 ir nuolatin

ę

 gar

ų

 apytak

ą

.

Su šia sistema maistas gaminamas gar

ų

prisotintoje aplinkoje, tad patiekalas b

ū

na

minkštas viduje ir apskrud

ę

s iš išor

ė

s. Taip

sutrumpinamas maisto gaminimo laikas ir
sumažinamos energijos s

ą

naudos.

• Dr

ė

gm

ė

 gali kondesuotis prietaiso viduje

arba ant dureli

ų

 stiklo. Tai normalu. Prieš

atidarydami orkait

ė

s dureles maisto gami-

nimo metu, visada atsistokite atokiai nuo
prietaiso. Kondensavimuisi sumažinti,
prieš gaminim

ą

 maždaug 10 minu

č

i

ų

 pa-

kaitinkite orkait

ę

.

• Po kiekvieno naudojimo išvalykite prietaise

susikaupusi

ą

 dr

ė

gm

ę

.

Teleskopiniai b

ė

geliai

2 ir 4 lentyn

ų

 lygiuose yra teleskopin

ė

s len-

tyn

ų

 atramos. Su teleskopin

ė

mis lentyn

ų

 at-

ramomis lengviau 

į

statyti ir ištraukti lentynas.

1. Ištraukite dešini

ą

j

ą

 ir kairi

ą

j

ą

 teleskopines

lentyn

ų

 atramas.

°C

2. Ant teleskopini

ų

 lentyn

ų

 atram

ų

 pad

ė

kite

lentyn

ą

 ir atsargiai visk

ą

 

į

stumkite 

į

 orkai-

t

ę

.

°C

Į

sp

ė

jimas

 Orkait

ė

s dureles uždarykite

tik tada, kai teleskopin

ė

s lentyn

ų

atramos bus visiškai 

į

stumtos 

į

 orkait

ę

.

Kitaip galite pažeisti dureli

ų

 emal

į

 ir stikl

ą

.

Į

sp

ė

jimas

 Naudojant orkait

ę

,

teleskopin

ė

s lentyn

ų

 atramos ir kiti

priedai labai 

į

kaista. B

ū

tinai m

ū

v

ė

kite

pirštines arba pan.

Pyrag

ų

 kepimas

• Pyragus kepti geriausia 150 °C - 200 °C

temperat

ū

roje.

• Prieš  kepim

ą

 maždaug 10 minu

č

i

ų

 pakai-

tinkite orkait

ę

.

• Neatidarin

ė

kite orkait

ė

s dureli

ų

, kol ne-

pra

ė

jo 3/4 kepimui skirto laiko.

• Jeigu kepate dviejuose kepimo pad

ė

kluo-

se vienu metu, tarp j

ų

 palikite vien

ą

 laisv

ą

lyg

į

.

M

ė

sos ir žuvies gaminimas

• Neskrudinkite mažesni

ų

 negu 1 kg sker-

dienos gabal

ų

. Gaminant per mažus ga-

balus m

ė

sa pernelyg išdži

ū

sta.

• Kad  raudona  m

ė

sa b

ū

t

ų

 gerai iškepusi iš

išor

ė

s ir sultinga viduje, nustatykite 200 °C

- 250 °C temperat

ū

r

ą

.

• Balt

ą

 m

ė

s

ą

, paukštien

ą

 ir žuv

į

 gaminkite

150 °C - 175 °C temperat

ū

roje.

• Jeigu produktai labai rieb

ū

s, naudokite su-

rinkimo pad

ė

kl

ą

, nes nuvarv

ė

j

ę

 riebalai ant

orkait

ė

s dugno gali palikti nenuvalomas

d

ė

mes.

• Prieš pjaustydami m

ė

s

ą

 gabaliukais, pa-

laukite maždaug 15 minu

č

i

ų

, kad neište-

k

ė

t

ų

 sultys.

electrolux 

 35

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EOB 53103 K (X)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"