Духовые шкафы De Dietrich DOE7210BM - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5
*
Cooking mode as per standard EN 60350-1: 2016 to demonstrate compliance with requirements of the
energy label of European regulation UE/65/2014.
Advice on how to save energy:
Avoid opening the door during cooking to avoid heat escaping from the
oven.
•
1
DESCRIPTION OF THE OVEN
Keep
warm
Recommended for letting dough rise for
bread, brioche, kügelhopf.
Put the mould on the bottom, not
exceeding 40°C (plate-warming,
defrosting).
60°C
35°C - 100°C
Booster
To rapidly pre-heat the oven.
200°C
35°C - 275°C
Position
Use
T°C recommended
mini - maxi
SHELF RUNNERS AND LINERS
THE LIGHT
This oven has 6 shelf runners to posi-
tion accessories (grill, dish, etc.) at
different heights depending on the
cooking mode chosen.
Behind these shelf runners there are
catalytic liners (depending on model)
which recover some of the grease
from the cooked food. Refer to the
«Care» chapter on how to replace
them.
3
For characteristics and to find out how
to remove the light bulb, refer to the
«Care» chapter.
Never place tin foil directly in contact with the oven floor as the build
up of heat may damage the enamel.
2
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













