Philips HR3752/00 - Инструкция по эксплуатации - Страница 87

Блендеры Philips HR3752/00 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 118
Загружаем инструкцию
background image

91

Slo

v

ensky

SK

5 Bezpečnostná 

ochrana

Mixér je vybavený bezpečnostným 
ochranným systémom. Keď je mixér 
spustený nepretržite dlhšie než 3 minúty, 
spracovanie sa automaticky zastaví. 
Ak ste spracovanie neukončili po 3 
minútach, zariadenie vypnite a nechajte 
ho vychladnúť na izbovú teplotu. Nikdy 
nepoužívajte dlhšie než 3 minúty 
v prípade po sebe nasledujúcich činností 
bez ochladenia na izbovú teplotu. 
Pri zakladaní nádoby mixéra na pohonnú 
jednotku (8) najprv skontrolujte, či je 
otočný regulátor vo vypnutej polohe (OFF). 

6  Používanie mixéra

Vákuové mixovanie 

 

(obr. 3)

Varovanie

 

Nemixujte suché suroviny (napríklad čierne 
korenie, fazuľu, kukuricu alebo badián) bez 
pridania tekutiny.

 

Nádobu mixéra nie je možné použiť na 
vákuové uskladnenie.

 

Pred použitím skontrolujte, či je vákuové veko 
úplne suché.

Výstraha 

 

Pred použitím sa presvedčte, či je filter bezpečne 
upevnený k vákuovému veku (obr. 2-1).

 

Maximálny objem surovín, ktoré sa 
jednoducho spenia, ako napr. mlieko a sójové 
mlieko, je 1000 ml. Nádobu mixéra naplňte len 
po značku maximálneho objemu (obr. 2-2).

 

Do nádoby mixéra nevkladajte suroviny, 
ktorých teplota presahuje 40 °C (obr. 2-3).

 

Ak sa bublinky/pena dostane za značku MAX 
na úrovni 1800 ml, okamžite ukončite vákuový 
režim (obr. 2-4).

Poznámka

 

Suroviny vopred nakrájajte na kúsky s 
rozmermi pribl. 2 x 2 x 2 cm.

Aby ste predišli poruche zariadenia, 
v nasledujúcej tabuľke si pozrite 
možnosti prípravy surovín.

Zloženie

Riešenie

Práškové suroviny 
(práškový cukor, 
kakaový prášok, 
múka z opekaných 
sójových bôbov, 
bielkoviny atď.)

Mixujte ich krátko 
s tekutinou 
alebo ich pred 
použitím nechajte 
úplne rozpustiť 
v samostatnej 
nádobe.

Suroviny s parou

Pred použitím 
ich ochlaďte na 
teplotu pod 40 °C.

Suroviny zmiešané 
so vzduchom 
vytvárajúce 
bublinky alebo 
penu

Opatrne ich 
nalejte do nádoby 
na mixovanie, aby 
nedošlo k tvorbe 
vzduchových 
bubliniek ani peny. 
Neprekračujte 
značku 
maximálneho 
objemu na 
nádobe mixéra.
Nemiešajte 
suroviny trasením, 
pretože to môže 
spôsobiť poruchu 
v dôsledku 
nasatia bublín 
vytvorených pri 
trasení.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR3752/00?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"