Vitesse VS-445 - Инструкция по эксплуатации - Страница 3

Аэрогрили Vitesse VS-445 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 15
Загружаем инструкцию
background image

P/5

P/6

180 - 200°С 

Whole Chicken 

4.5 lbs. 

35 minutes 

180 - 200°С 

Sliced Pork 

1 lb. 

7-8 minutes 

180 - 200°С 

Drumsticks 

8 pcs 

15 minutes 

230 - 2

5

0°С 

Fish 

10 pcs 

7-8 minutes 

180 - 200°С 

Clams 

1 lb. 

5-7 minutes 

230 - 2

5

0°С 

Shrimp 

1 lb. 

5 minutes 

230 - 2

5

0°С 

Corn on the Cob 

4 pcs 

10 minutes 

230 - 2

5

0°С 

Potatoes 

1 lb. 

25 minutes 

150 - 180°С 

Cakes 

1 pan 

20 minutes 

230 - 2

5

0°С 

Red Prawns 

4 pcs 

15 minutes 

230 - 2

5

0°С 

Crab 

1 lb. 

10 minutes   

TEMPERATURE 

TIME 

QUANTITY 

FOOD 

COOKING REFERENCE TABLE:

COOKING IN THE TURBO OVEN ..

GRILLING & BROILING:

To broil or grill in your Turbo Oven, the temperature should be set at 450-500°F.   
Food should be placed onto the double rack to bring it closer to the heat source.   
Add hickory liquid smoke or mesquite to the bottom of the glass container to get a 
smoky flavor. Any seasonings should be applied to the surface of the meat.
If you are cooking fish or lean meat, spray cooking oil onto the rack or grill. Or 
brush with cooking oil prior to arrange the food on the rack. This will prevent the 
food from sticking to the grill.
For browner or more seared surfaces, broil on both sides of the meat such as with 
thick steaks.

ROASTING:

Line the bottom of the glass container with aluminum foil to catch any fat or grease 
drippings. To let the hot cooking air to freely circulate, use the lower rack.   The 
circulating air cooks meat evenly and seals in the juice.  Turning and basting is not 
necessary.
A meat thermometer is suggested. But in its absence, you can use the reference 
cooking  chart,  or  follow  a  chart  given  for  conventional  or  regular  ovens,  and 
subtract 50°F.

ROASTING WHOLE CHICKENS:

Rinse chicken thoroughly and clip away at any excess fats or unwanted parts.   
Add  desired  seasonings.  Spices  such  as  garlic,  black  pepper,  and  salt  are 
suggested. Before roasting, allow seasonings or marinades to penetrate for a few 
hours. The bottom of the glass container should be lined with aluminum foil to 
catch any fat or grease drippings. Roast the chicken for approximately 10 minutes 
per 1lb. at 400°F. Increase the temperature to 475°F for additional 5-10 minutes 
for crispier skin.

WHOLE ROASTS:

With  fatty  portion  of  the  roast  facing  upward,  place  the  roast  directly  onto  the 
center of the lower rack. Temperature for roasting is usually 50°F less than for 
regular  conventional  roasting.  Cooking  time  depends  on  type  and  size  of  the 
roast.

FOR MEATS WEIGHING 2-3 lbs., SET TEMPERATURE AT 400°F AND COOK 
AT THE BELOW TIMES:

SPECIAL FEATURES ..

 

No Burnt Residue

 – The Turbo Oven cooks with circulating hot air which will 

cook food evenly, but never produces any burnt residue.

 

Easy to Operate

 – No need to rotate food during cooking, the circulating hot 

air will roast, bake or steam food evenly.

 

Power  Saving

  –  The  Turbo  Oven  is  equipped  with  a  timer  and  built-in 

thermostat to minimize over-cooking and over usage of electric power.

 

Completely Transparent

 – The Turbo Oven is constructed entirely of heat-

resistant clear glass for easy viewing of cooking process.

 

Flavor Seal

 – Moisture and flavor is always sealed in due to the hot circulating 

cooking air.

 

Easy to Clean

 – All parts are easy to clean.  Simply use a damp cloth.

www.vitesse.ru

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Vitesse VS-445?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"