Elenberg AG-1200 - Инструкция по эксплуатации - Страница 13

Аэрогрили Elenberg AG-1200 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 15
Загружаем инструкцию
background image

1

GrIllING & BrOIlING

:

  To  broil  or  grill  in  your  Turbo  Oven,  the  temperature  should  be  set  at  230º-

250ºC.    Food  should  be  placed  onto  the  double  rack  to  bring  it  closer  to  the 

heat source.  Add hickory liquid smoke or mesquite to the bottom of the glass 

container to get a smoky lavor.  Any seasonings should be applied to the sur

-

face of the meat.

  If you are cooking ish or lean meat, spray cooking oil onto the rack or grill.  Or 

brush  with  cooking  oil  prior  to  arrange  the  food  on  the  rack.    This  will  prevent 

the food from sticking to the grill.

  For  browner  or  more  seared  surfaces,  broil  on  both  sides  of  the  meat  such  as 

with thick steaks.

rOasTING:

  Line  the  bottom  of  the  glass  container  with  aluminum  foil  to  catch  any  fat  or 

grease  drippings.    To  let  the  hot  cooking  air  to  freely  circulate,  use  the  lower 

rack.  The circulating air cooks meat evenly and seals in the juice.  Turning and 

basting is not necessary.

  A  meat  thermometer  is  suggested.    But  in  its  absence,  you  can  use  the  refer

-

ence cooking chart, or follow a chart given for conventional or regular ovens, 

and subtract 10ºC.

rOasTING WHOlE CHICKENs:

  Rinse chicken thoroughly and clip away at any excess fats or unwanted parts.  

Add  desired  seasonings.    Spices  such  as  garlic,  black  pepper,  and  salt  are 

suggested.  Before roasting, allow seasonings or marinades to penetrate for a 

few  hours.    The  bottom  of  the  glass  container  should  be  lined  with  aluminum 

foil to catch any fat or grease drippings.  Roast the chicken for approximately 

10 minutes per 1lb. at 200ºC.  Increase the temperature to 250ºC for additional 

5-10 minutes for crispier skin.

WHOlE rOasTs:

  With fatty portion of the roast facing upward, place the roast directly onto the 

center of the lower rack.  Temperature for roasting is usually 10ºC less than for 

regular conventional roasting.  Cooking time depends on type and size of the 

roast.

FOr  mEaTs  WEIGHING  2-3  lbs.,  sET  TEmPEraTurE  aT  200ºC  aND  COOK  aT  THE  BE

-

lOW TImEs

:

TYPE OF MEAT

MINUTES

Beef, boneless (Whole Roast)

Rare – 15-20 minutes

Medium – 20-25 minutes

Well Done – 25-30 minutes

Beef, Rib Roast (Rump or Chuck)

Rare – 15-20 minutes

Medium – 20-25 minutes

Well Done – 25-30 minutes

Ham with Bone (Full cooked)

Medium – 12-15 minutes

Pork Loin (Boneless)

Well – 20-25 minutes

Loin with bone

Well – 25-30 minutes

Pork Ribs

Well – 20-25 minutes

COOKING IN THE TurBO OVEN

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Elenberg AG-1200?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"