Smeg CVI618NR - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Винные шкафы Smeg CVI618NR - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 22
Загружаем инструкцию
background image

Use

38

Noises during operation

The wine cellar is cooled by means of a 
compression system. In order to maintain 
the preset temperature inside the wine 
cellar, the compressor comes into operation 
in response to the level of cooling required, 
and may operate continuously if necessary. 
When the compressor starts up a humming 
sound will be heard, tending to drop in 
volume after a few minutes.
Another normal wine cellar operating noise 
is a gurgling due to the refrigerant flowing 
through the pipes in the circuit. This noise is 
normal and does not indicate an appliance 
malfunction.

Turning the appliance off

Whenever the appliance is to remain 
unused for long periods, it should be 
switched off.

1. Press and hold the ON/OFF 

 key on 

the control panel for a few seconds until 
the appliance turns off.

2. Unplug the appliance from the wall 

socket.

3. Empty the wine cellar.

4. Dry any residual moisture which has 

accumulated with a soft cloth.

5. Leave the door ajar to prevent the 

humidity and trapped air from creating 
unpleasant smells.

3.8 Food storage advice

Storage temperatures

To enjoy the flavour and bouquet of each 
wine at its best, it should be stored and 
drunk at a specific temperature. The 
recommended temperatures for different 
kinds of wines are given below.

Type of wine

Temperature

Young whites

10°C - 12°C

Mature whites

12°C - 14°C

Young, light rosés

10°C - 12°C

Mature, full-bodied rosés

12°C - 14°C

Nouveau reds

10°C - 14°C

Young, light reds with low tannin

14°C - 16°C

Mature, full-bodied reds with high 
tannin

16°C - 18°C

Very mature and cask-aged reds

16°C - 18°C

Sweet and aromatic sparkling 
wines

8°C

Sweet and aromatic red sparkling 
wines

10°C - 12°C

“Charmat method” sparkling wines

8°C - 10°C

“Long Charmat method” sparkling 
wines

10°C - 12°C

“Traditional method” sparkling 
wines without year

8°C - 10°C

“Traditional method” sparkling 
wines with year

10°C - 12°C

Dessert wines

10°C - 18°C

Fortified or liqueur wines

10°C - 18°C

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Smeg CVI618NR?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"