Винные шкафы AEG SWB66001DG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

7
БЪЛГАРСКИ
ВКЛЮЧВАНЕ
За да включите уреда, изпълнете
следните стъпки:
1.
Включете щепсела в контакта
на захранващата мрежа.
2.
Натиснете бутона ВКЛ./ИЗКЛ,
ако дисплеят е изключен.
3.
Екранът показва зададената
фабрична температура (12 °C).
За да изберете различна температура,
вижте „Регулиране на температурата”.
ИЗКЛЮЧВАНЕ
За да изключите уреда, изпълнете
следните стъпки:
1.
Натиснете бутона ВКЛ./ИЗКЛ.
на уреда за 5 секунди.
2.
Дисплеят се изключва.
3.
За да изключите уреда от
захранването, извадете щепсела
от захранващия контакт.
РЕГУЛИРАНЕ НА
ТЕМПЕРАТУРАТА
За да настройте температурата на
рафт-поставката за вина натиснете
регулаторите на температурата.
ВСЕКИДНЕВНА УПОТРЕБА
ПОЧИСТВАНЕ
Прди да използвате уреда за първи
път, почистете вътрешността и всички
вътрешни принадлежности с хладка
сапунена вода (неутрален сапун), за
да отстраните типичната за новите
изделия миризма, а след това
подсушете напълно.
Всяко натискане на бутон
или увеличава или намалява
температурата с 1 °C. Когато
температуната настройка достигне
горната граница 18 °C и долната
граница 5 °C, тя повече няма да
се увеличи или намали.
Не използвайте миялни
препарати или абразивни
прахове, тъй като това ще
повреди покритието.
SWB66001DG-SWE66001DG_Wine_cellar_AEG_BG_CZ_DA_EN_FI_FR_HU_IT_NO_PL_RO_RU_SK_SV_UK.indd 7
2017-06-28 10:17:57
Содержание
- 201 БЕЗОПАСНОСТЬ ДЕТЕЙ И ЛИЦ С ОГРАНИЧЕННЫМИ
- 202 УКАЗАНИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТИ
- 203 ЭКСПЛУАТАЦИЯ
- 205 ВКЛЮЧЕНИЕ; ЕЖЕДНЕВНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ; ОЧИСТКА
- 206 ХРАНЕНИЕ ВИНА
- 208 УСТАНОВКА; И ТРЕБОВАНИЯ К ВЕНТИЛЯЦИИ
- 209 УСТАНОВКА ВЕРХНЕЙ СКОБЫ; ПЕРЕВЕШИВАНИЕ ДВЕРЦЫ
- 211 ПЕРИОДИЧЕСКАЯ ЧИСТКА; УХОД И ОЧИСТКА; ЗАМЕНА ЛАМПЫ
- 212 ПОИСК И УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ; СБОЙ В СЕТИ
- 214 ШУМЫ ПРИ РАБОТЕ
- 215 ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ
- 216 ОХРАНА ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ; УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИАЛЫ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)