Варочная панель Fulgor Milano FCLH 9008 ID WT BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

EN
3
2 - Operating principle
Induction
Heating by induction is the most efficient form of cooking
available.
The heat is generated by an electromagnetic field, directly on
the bottom of the pan or pot used.
The surface which is free from contact remains virtually cold.
When the cooking time is up and the container is removed,
there is no residual heat. It is efficient become there is no waste
of energy due to dispersion, as happens with gas burners, it is
30 to 50% faster than normal hobs using HGL technology and
allows energy savings of up to 25%.
If liquid overflow from the container, it does not stick to the
surface of the hob, because this is just slightly warm.
Operating principle
This is based on the electromagnetic properties of most cooking
containers.
The electronic circuit governs the operation of the coil (inductor),
creating a magnetic field.
The heat is transmitted by the container to the food.
Te cooking process takes place as follows:
• minimum dispersion (high performance);
• the removal of the pan (simply lifting it) automatically stops
the system;
• the electronic system allows maximum flexibility and
precision of regulation.
Fig. 1
1 - Recipient
2 - Induced current
3 - Magnetic field
4 - Inductor
5 - Electronic circuit
6 - Electricity supply
Containers
Use only ferromagnetic cookware for induction cooking, for
example:
• enamelled steel tableware
• cast iron cookware
• special stainless steel cookware, suitable for induction
cooking.
To understand if the cookware is suitable for induction, check
if the base of the cookware is attracted by a magnet or check
the manufacturer’s instructions.
There is also induction cookware that does not have a
completely ferromagnetic base:
• If the base of the cookware is made of only partially
ferromagnetic material, only the ferromagnetic surface
heats up. Therefore it may be the case that the heat is not
distributed evenly. The non-ferromagnetic zone may have
too low a temperature for cooking.
• If the base of the cookware also consists of aluminium parts,
the surface in ferromagnetic material is also reduced. It may
be the case that this cookware does not heat up properly or
that it is not recognised at all.
Inadequate containers
Never use diffusers or containers made of:
• normal fine steel
• glass
• terracotta
• copper
• aluminium
Содержание
- 103 ПРОИЗВОДИТЕЛЬ; СОДЕРЖАНИЕ
- 104 Инструкции по технике безопасности; ВНИМАНИЕ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
- 105 Несоответствующие емкости
- 108 Инструкция для пользователя; Установка
- 109 Максимальная номинальная мощность: 11,2 кВт
- 110 Защита от случайного включения
- 112 Функция Chef
- 113 Функция подогрева; Включение; Функция блокировки от детей; Включение функции блокировки от детей
- 114 Функция таймера; Доступна функция таймера двух видов: Egg Timer и
- 116 Восстанавливаемые настройки:; Блокировка на 20 секунд; Общие настройки варочной поверхности; Выбор языка
- 117 Яркость дисплея; Управление громкостью; Обслуживание
- 118 Инструкции для установщика
- 121 Полуфилотопный спуск
- 122 ПОДХОДЯЩИЕ КАБЕЛИ ПИТАНИЯ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













