Siemens ER3A6AD70 - Инструкция по эксплуатации - Страница 31

Варочная панель Siemens ER3A6AD70 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

Cur

ăţ

area 

ş

i între

ţ

inerea    

ro

31

Sugestii pentru g

ă

tit

Pentru preg

ă

tirea supelor crem

ă

 

ş

i a 

leguminoaselor, folosi

ţ

i o oal

ă

 sub presiune. Timpul 

de preparare va fi redus semnificativ. Dac

ă

 folosi

ţ

i o 

oal

ă

 sub presiune, respecta

ţ

i indica

ţ

iile 

produc

ă

torului.

Când g

ă

ti

ţ

i cartofi 

ş

i orez, acoperi

ţ

i întotdeauna vasul 

cu un capac. Timpul de preparare va fi astfel 

semnificativ mai mic.

Pentru preparatele la tigaie, trebuie mai întâi s

ă

 

înc

ă

lzi

ţ

i uleiul. Imediat dup

ă

 ce a

ţ

i început pr

ă

jirea, 

men

ţ

ine

ţ

i temperatura constant

ă

, prin adaptarea 

treptei de preparare termice, la nevoie. La 

prepararea mai multor por

ţ

ii, a

ş

tepta

ţ

i pân

ă

 la 

atingerea din nou a temperaturii de preparare. 

Întoarce

ţ

i regulat alimentele.

2

Cur

ăţ

area 

ş

i între

ţ

inerea

Cur

ăţ

area 

ş

i între

ţ

inerea

Cur

ăţ

are

Odat

ă

 aparatul r

ă

cit, cur

ăţ

a

ţ

i cu un burete, ap

ă

 

ş

s

ă

pun.

Dup

ă

 fiecare utilizare, cur

ăţ

a

ţ

i suprafa

ţ

a respectivelor 

elemente ale arz

ă

torului atunci când acesta s-a r

ă

cit. 

Dac

ă

 se las

ă

 resturi (alimente fierte, stropi de gr

ă

sime, 

etc.), indiferent cât de pu

ţ

ine ar fi, acestea vor forma o 

crust

ă

 

ş

i vor fi apoi mai dificil de îndep

ă

rtat. Este 

necesar ca orificiile 

ş

i canelurile s

ă

 fie curate pentru ca 

flac

ă

ra s

ă

 fie corect

ă

Mi

ş

carea unor recipiente poate l

ă

sa resturi metalice pe 

gr

ă

tare.

Cur

ăţ

a

ţ

i arz

ă

toarele 

ş

i gr

ă

tarele cu ap

ă

 cu s

ă

pun 

ş

freca

ţ

i-le cu o perie nemetalic

ă

.

Ca metod

ă

 alternativ

ă

, gr

ă

tarele pot fi introduse în 

ma

ş

ina de sp

ă

lat vase. Utiliza

ţ

i detergentul recomandat 

de c

ă

tre produc

ă

torul ma

ş

inii de sp

ă

lat vase. Dac

ă

 

murd

ă

ria este excesiv

ă

, se recomand

ă

 cur

ăţ

area 

prealabil

ă

 a gr

ă

tarelor.

Nu introduce

ţ

i capacele arz

ă

toarelor în ma

ş

ina de 

sp

ă

lat vase.

Dac

ă

 gr

ă

tarele dispun de picioru

ş

e de cauciuc, ave

ţ

grij

ă

 atunci când le cur

ăţ

a

ţ

i. Picioru

ş

ele pot ie

ş

i iar 

gr

ă

tarul poate zgâria plita de g

ă

tit.

Usca

ţ

i complet arz

ă

toarele 

ş

i gr

ă

tarele, întotdeauna. 

Prezen

ţ

a pic

ă

turilor de ap

ă

 sau a zonelor umede la 

începutul g

ă

titului poate deteriora emailul.

Dup

ă

 cur

ăţ

area 

ş

i uscarea arz

ă

toarelor, asigura

ţ

i-v

ă

 

astfel încât capacele s

ă

 fie bine pozi

ţ

ionate pe difuzor.

Produse preparate

Crochete congelate (16 buc.)   

Crochete de pe

ş

te congelate (12 buc.)

Rapid

6-10

š

8 6-10

Normal

8-12

š

8 8-12

Wok

6-10

š

9 3-5

š

4 3-5

Cârna

ţ

i la gr

ă

tar (12 buc.)

Rapid

5-10

š

9 1-3

š

7 4-7

Normal

7-12

š

9 7-12

Wok

5-10

š

9 1-3

š

5 4-7

Cârna

ţ

i fier

ţ

i (12 buc.)

Normal

8-13

9 8-13

Wok

9-14

4 9-14

Rapid

7-12

7 7-12

Hamburgeri (4 buc.)

Rapid

4-9

š

* 9 1-3

š

* 7 3-6

Wok

4-9

š

* 9 1-3

š

* 6 3-6

Normal

5-10

š

* 9 1-3

š

* 8 4-7

Legume congelate**

Rapid

7-12

š

* 9 7-12

Wok

5-10

š

* 9 5-10

Normal

12-17

š

* 9 12-17

Pizza (diametrul 20 cm)

Wok

4-8

4 4-8

Rapid

16-20

1 16-20

Normal

20-25

1 20-25

Deserturi

Orez cu lapte**

Normal

30-35

* 8 9-11

œ

* 4 21-24

Wok

23-28

* 6 8-10

œ

* 4 15-18

Ciocolat

ă

 cu lapte

Normal

16-20

Ÿ

* 1 16-20

Wok

3-7

Ÿ

* 1 3-7

Cl

ă

tite (4 buc.)

Rapid

17-22

š

* 7 1-3

š

* 5 16-19

Wok

8-13

š

* 7 1-3

š

* 4 7-10

Normal

20-25

š

* 8 1-3

š

* 6 19-22

Budinc

ă

 de pâine

Rapid

25-30

£

9 10-12

¦

6 15-18

Wok

23-28

£

9 8-10

¦

7 15-18

Normal

27-32

£

9 10-12

¦

7 17-20

Budinc

ă

 spaniol

ă

**

Rapid

3-8

œ

* 5 3-8

Normal

8-13

œ

* 5 8-13

Preparatul

Timp total 

în min.

Etapa 1

Etapa 2

Arz

ă

tor

˜ §

v

˜ §

v

Wok

3-8

œ

* 3 3-8

Pandi

ş

pan (în bain-marie)

Rapid

35-40

œ

9 35-40

Wok

40-45

œ

9 40-45

Normal

45-50

œ

9 45-50

Preparatul

Timp total 

în min.

Etapa 1

Etapa 2

Arz

ă

tor

˜ §

v

˜ §

v

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Siemens ER3A6AD70?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"