Siemens EP6A8HB20 - Инструкция по эксплуатации - Страница 32

Варочная панель Siemens EP6A8HB20 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

ro

        Cur

ăţ

area 

ş

i între

ţ

inerea

32

Sugestii pentru g

ă

tit

Pentru preg

ă

tirea supelor crem

ă

 

ş

i a 

leguminoaselor, folosi

ţ

i o oal

ă

 sub presiune. Timpul 

de preparare va fi redus semnificativ. Dac

ă

 folosi

ţ

i o 

oal

ă

 sub presiune, respecta

ţ

i indica

ţ

iile 

produc

ă

torului.

Când g

ă

ti

ţ

i cartofi 

ş

i orez, acoperi

ţ

i întotdeauna vasul 

cu un capac. Timpul de preparare va fi astfel 

semnificativ mai mic.

Pentru preparatele la tigaie, trebuie mai întâi s

ă

 

înc

ă

lzi

ţ

i uleiul. Imediat dup

ă

 ce a

ţ

i început pr

ă

jirea, 

men

ţ

ine

ţ

i temperatura constant

ă

, prin adaptarea 

treptei de preparare termice, la nevoie. La 

prepararea mai multor por

ţ

ii, a

ş

tepta

ţ

i pân

ă

 la 

atingerea din nou a temperaturii de preparare. 

Întoarce

ţ

i regulat alimentele.

2

Cur

ăţ

area 

ş

i între

ţ

inerea

Cur

ăţ

area 

ş

i între

ţ

inerea

Cur

ăţ

are

Odat

ă

 aparatul r

ă

cit, cur

ăţ

a

ţ

i cu un burete, ap

ă

 

ş

s

ă

pun.

Dup

ă

 fiecare utilizare, cur

ăţ

a

ţ

i suprafa

ţ

a respectivelor 

elemente ale arz

ă

torului atunci când acesta s-a r

ă

cit. 

Dac

ă

 se las

ă

 resturi (alimente fierte, stropi de gr

ă

sime, 

etc.), indiferent cât de pu

ţ

ine ar fi, acestea vor forma o 

crust

ă

 

ş

i vor fi apoi mai dificil de îndep

ă

rtat. Este 

necesar ca orificiile 

ş

i canelurile s

ă

 fie curate pentru ca 

flac

ă

ra s

ă

 fie corect

ă

Mi

ş

carea unor recipiente poate l

ă

sa resturi metalice pe 

gr

ă

tare.

Cur

ăţ

a

ţ

i arz

ă

toarele 

ş

i gr

ă

tarele cu ap

ă

 cu s

ă

pun 

ş

freca

ţ

i-le cu o perie nemetalic

ă

.

Dac

ă

 gr

ă

tarele dispun de picioru

ş

e de cauciuc, ave

ţ

grij

ă

 atunci când le cur

ăţ

a

ţ

i. Picioru

ş

ele pot ie

ş

i iar 

gr

ă

tarul poate zgâria plita de g

ă

tit.

Usca

ţ

i complet arz

ă

toarele 

ş

i gr

ă

tarele, întotdeauna. 

Prezen

ţ

a pic

ă

turilor de ap

ă

 sau a zonelor umede la 

începutul g

ă

titului poate deteriora emailul.

Dup

ă

 cur

ăţ

area 

ş

i uscarea arz

ă

toarelor, asigura

ţ

i-v

ă

 

astfel încât capacele s

ă

 fie bine pozi

ţ

ionate pe difuzor.

Aten

ţ

ie!

Pentru cur

ăţ

area aparatului, nu îndep

ă

rta

ţ

elementele de control. Umiditatea care se produce 

poate deteriora aparatul.

Nu utiliza

ţ

i aparate de cur

ăţ

at cu aburi. Ar putea 

d

ă

una plitei de g

ă

tit.

Nu utiliza

ţ

i niciodat

ă

 produse abrazive, bure

ţ

i de 

sârm

ă

, obiecte ascu

ţ

ite, cu

ţ

ite, etc. pentru a 

îndep

ă

rta resturile de mâncare înt

ă

rite pe plita de 

g

ă

tit.

Nu utiliza

ţ

i cu

ţ

ite, raclete sau obiecte similare pentru 

a cur

ăţ

a îmbinarea sticlei cu ornamentele 

arz

ă

toarelor, profilele metalice, nici pe panourile de 

sticl

ă

 sau aluminiu, dac

ă

 exist

ă

.

Între

ţ

inere

Cur

ăţ

a

ţ

i imediat lichidele care se vars

ă

. Astfel, se va 

evita ca resturile de mâncare s

ă

 se lipeasc

ă

 

ş

i se vor 

economisi eforturi nenecesare.
Nu deplasa

ţ

i recipientele pe sticl

ă

, deoarece o pot 

zgâria. De asemenea, evita

ţ

i c

ă

derile de obiecte dure 

sau ascu

ţ

ite pe sticl

ă

. Nu lovi

ţ

i plita de g

ă

tit pe niciuna 

din margini.
Granulele de nisip (de exemplu, cele care provin de la 

sp

ă

larea legumelor 

ş

i verde

ţ

urilor) zgârie suprafa

ţ

sticlei.
Zah

ă

rul topit sau alimentele cu un con

ţ

inut ridicat de 

zah

ă

r care s-au v

ă

rsat trebuie îndep

ă

rtate imediat de pe 

zona de g

ă

tit cu ajutorul racletei pentru sticl

ă

.

Budinc

ă

 spaniol

ă

**

Rapid

3-8

œ

* 5 3-8

Normal

8-13

œ

* 5 8-13

Wok

3-8

œ

* 2 3-8

Pandi

ş

pan (în bain-marie)

Rapid

35-40

œ

9 35-40

Wok

40-45

œ

9 40-45

Miniwok

35-40

œ

9 35-40

Preparatul

Timp total 

în min.

Etapa 1

Etapa 2

Arz

ă

tor

˜ §

v

˜ §

v

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Siemens EP6A8HB20?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"