Варочная панель KitchenAid KHCMF 45000 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

GB
31
Overheating protection
The hob is fitted with a protection device for electronic
components; in the event of overheating the power of
the hotplates is limited automatically. This could influence
cooking times slightly.
Safety switch
The appliance has a safety switch which automatically
switches off the cooking zones when they have been in
operation for a certain amount of time at a given power
level. When the safety switch has been triggered, the
display shows “0”.
For example: the rear hotplate is set to 5 and will switch
off after 7,5 hours of continuous operation, while the front
hotplate is set to 2 and will switch off after 9,5 hours.
Power level
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Maximum operating time in hours
10
9,5
9
8,5
7,5
7
6,5
6
5,5
5
4
3,5
3
2,5
2
1
Technical description of the models
Hobs
Cooking zone
Power (W)
Rear
I 1400 W
Front
I 1400 W
Total power
2800
KHCMF 45000
KHCMS 45000
Key:
I = single induction cooking zone
Practical advice on using the appliance
The appliance comes with a series of accessories
(dishwasher safe) which can be used for various types of
cooking methods. These make it possible to:
• Fry fish, potatoes, meat, etc...
• Steam cook vegetables, fish, etc...
• Boil pasta, vegetables, rice, etc…
• Pan-roast dishes.
• Cook at low temperatures.
Thanks to the separate cooking recipients, it is possible
to prepare two dishes at the same time (for example,
pasta in the front recipient and a pan-roast dish on the
rear hotplate).
REAR
RECIPIENT
FRONT
RECIPIENT
Recommended power levels for various types of
cooking:
Levels
Cooking methods
Notes
1
Melting chocolate
1-2-3
Low temperature
4-5-6-7
Reducing sauces
Stir occasionally
6-7-8
Steam cooking
Stirring
E.g. risotto
8-9-10
Pan frying/Browning
Stir occasionally
13-14-15
Deep frying/Boiling
16
Boiling/Deep frying
Quick heating, then
select the most
suitable level
Содержание
- 8 Предупреждения
- 10 Asistencia; Geben Sie bitte Folgendes an:; Сервисное обслуживание
- 17 Описание прибора; Общий вид
- 70 Установка; Размещение; Установка в шкаф
- 71 Электрическое подключение
- 72 Модификация программирования
- 73 Для кипячения воды или; Выключение варочной панели; Детекторы уровня
- 74 Техническое описание моделей; Варочные; Условные обозначения:; Практические советы по
- 75 Входящие в комплект аксессуары
- 76 Меры предосторожности; Общие правила безопасности
- 77 Утилизация; Техническое; Отключение электропитания













