Electrolux EHH 6340 FXK - Инструкция по эксплуатации - Страница 40

Варочная панель Electrolux EHH 6340 FXK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

• Dūzgimas naudojate didelę galią.
• Spragsėjimas elektrinis perjungimas.
• Šnypštimas, gaudimas veikia ventiliatorius.

Šis triukšmas yra normalus ir nereiškia prietaiso

gedimo.

5.3 Energijos taupymas

Energijos taupymas

• Jeigu įmanoma, prikaistuvius uždenkite dang‐

čiais.

• Prikaistuvius pastatykite prieš įjungdami kait‐

vietę.

• Maistui pašildyti arba išlydyti naudokite likusį

karštį.

Kaitvietės veiksmingumas

Kaitvietės veiksmingumas yra susijęs su prikais‐

tuvio skersmeniu. Mažesnio nei minimalaus

skersmens prikaistuvis gauna tik dalį kaitvietės

sukuriamos galios. Mažiausius skersmenis rasite

skyriuje „Techninė informacija“.

5.4 Maisto gaminimo pavyzdžiai

Santykis tarp kaitinimo lygio ir kaitvietės energi‐

jos suvartojimo nėra tiesinis.

Kai didinate kaitinimo lygį, jis nėra proporcingas

kaitvietės energijos suvartojimo padidėjimui.

Tai reiškia, kad kaitvietė su vidutiniu kaitinimo ly‐

giu naudoja mažiau nei pusę savo galios.

Duomenys lentelėje yra tik rekomenda‐

cinio pobūdžio.

Kai‐

tini‐

mo

lygis

Naudojimas:

Trukmė

Patarimai

Vardinės ga‐

lios suvartoji‐

mas

1

Norint išlaikyti pagamintą

maistą šiltą

pagal poreikį

Uždenkite prikaistuvį

3 %

1 - 2 „Hollandaise" padažas, ly‐

dymas: sviestas, šokola‐

das, želatina

5–25 min.

Retkarčiais pamaišykite

3 – 5 %

1 - 2 Tirštinimas: purūs omletai,

kepti kiaušiniai

10–40 min.

Gaminti uždengus dang‐

čiu

3 – 5 %

2 - 3 Tinka virti ryžius ir gaminti

pieniškus patiekalus, taip

pat šildyti pagamintus pa‐

tiekalus

25–50 min.

Verdant ryžius vandens

turi būti dvigubai daugiau

negu ryžių; pieno patie‐

kalus kartkartėmis gami‐

nimo metu pamaišykite

5 – 10 %

3 - 4 Daržovių gaminimas ga‐

ruose, žuvis, mėsa

20–45 min.

Įpilkite kelis valgomuo‐

sius šaukštus skysčio

10 – 15 %

4 - 5 Bulvių virimas garuose

20–60 min.

Daugiausiai ¼ l vandens

750 g bulvių

15 – 21 %

4 - 5 Tinka gaminti didesnius

maisto kiekius, troškinius ir

sriubas

60–150 min.

Iki 3 l skysčio ir ingre‐

dientų

15 – 21 %

6 - 7 Neintensyvus kepimas: tin‐

ka kepti eskalopus, veršie‐

nos muštinius, kotletus, py‐

ragėlius su įdaru, dešreles,

kepenėles, miltų, sviesto ir

pieno mišinius, kiaušinius,

blynus, spurgas

jeigu reikia

Laikui įpusėjus, apverski‐

te

31 – 45 %

40 www.electrolux.com

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EHH 6340 FXK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"