Electrolux EHF 6547 FXK - Инструкция по эксплуатации - Страница 36

Варочная панель Electrolux EHF 6547 FXK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

Kaitini‐

mo ly‐

gis

Naudojimas:

Laikas

Patarimai

1-3

Tirštinimas: purūs omletai, kepti kiau‐

šiniai

10–40

min.

Gaminkite uždengę prikaistuvius.

3-5

Tinka virti ryžius ir gaminti pieniškus

patiekalus, taip pat šildyti pagamintus

patiekalus

25–50

min.

Verdant ryžius, vandens turi būti

dvigubai daugiau nei ryžių; gamin‐

dami pieniškus patiekalus, juos

retkarčiais pamaišykite.

5-7

Daržovių gaminimas garuose, žuvis,

mėsa

20–45

min.

Įpilkite kelis valgomuosius šaukš‐

tus skysčio.

7-9

Bulvių virimas garuose

20–60

min.

Gamindami 750 g bulvių, naudoki‐

te daugiausia ¼ l vandens.

7-9

Tinka gaminti didesnius maisto kie‐

kius, troškinius ir sriubas

60–150

min.

Iki 3 l skysčio ir ingredientai.

9-12

Neintensyvus kepimas: tinka kepti es‐

kalopus, veršienos muštinius, kotletus,

pyragėlius su įdaru, dešreles, kepenė‐

les, miltų, sviesto ir pieno mišinius,

kiaušinius, blynus, spurgas

jeigu

reikia

Patiekalo gaminimo laikui įpusė‐

jus, apverskite.

12-13 Intensyvus kepimas, smulkiai supjaus‐

tytos paskrudintos bulvės, nugarinės

žlėgtainis, bifšteksas

5–15

min.

Patiekalo gaminimo laikui įpusė‐

jus, apverskite.

14

Tinka užvirti didelį kiekį vandens, gaminti makaronus, skrudinti mėsą (guliašą, troškin‐

tą mėsą), kepti bulvių traškučius aliejuje.

Informacija apie akliamidus

Svarbu Remiantis naujausiomis mokslo žiniomis,

intensyvus maisto skrudinimas (ypač tų

produktų, kurių sudėtyje yra krakmolo) dėl

sudėtyje esančių akrilamidų gali kelti grėsmę

sveikatai. Dėl šios priežasties rekomenduojame

gaminti kuo žemesnėje temperatūroje ir stipriai

neskrudinti maisto.

6. VALYMAS IR PRIEŽIŪRA

Prietaisą valykite po kiekvieno naudojimo.

Visada naudokite prikaistuvius, kurių dugnas

švarus.

Įbrėžimai ar tamsios dėmės stiklo kera‐

mikos paviršiuje neturi įtakos prietaiso

veikimui.

Norėdami pašalinti purvą:

1.

– Nuvalykite nedelsdami: ištirpusį plastiką,

plastikinę foliją ir maistą, kurio sudėtyje

yra cukraus. Kitaip šie nešvarumai gali

sugadinti prietaisą. Naudokite specialią,

stiklui skirtą grandyklę. Grandyklę prie

stiklo keraminio paviršiaus pridėkite

smailiu kampu ir stumkite ašmenis pavir‐

šiumi.

– Prietaisui pakankamai ataušus pašalinki‐

te: kalkių nuosėdas, vandens dėmes, rie‐

balų dėmes, metalo spalvos dėmes. Nau‐

dokite specialų valiklį, skirtą stiklo kerami‐

kos arba nerūdijančiojo plieno paviršiams

valyti.

2.

Prietaisą valykite drėgnu skudurėliu ir nedi‐

deliu valymo priemonės kiekiu.

3.

Baigę nušluostykite prietaisą švaria šluoste.

36 www.electrolux.com

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EHF 6547 FXK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"