Electrolux EHF 6346 XOK - Инструкция по эксплуатации - Страница 54

Варочная панель Electrolux EHF 6346 XOK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

UŽITOČNÉ RADY A TIPY

KUCHYNSKÝ RIAD

Informácie o kuchynskom riade

• Dno kuchynského riadu musí byť hrubé a plo‐

ché.

• Kuchynský riad zo smaltovanej ocele s hliní‐

kovým alebo medeným dnom môže spôsobiť

zmenu sfarbenia na sklokeramickom povrchu.

ÚSPORA ENERGIE

Ako ušetriť energiu

• Na kuchynský riad podľa možností vždy polo‐

žte pokrievku.

• Kuchynský riad položte na varnú zónu pred

zapnutím.

• Varné zóny vypínajte pred skončením varenia,

aby ste využili zvyškové teplo.

• Dno varnej nádoby a zvolená varná zóna by

mali byť rovnako veľké.

PRÍKLADY POUŽITIA NA VARENIE

Údaje uvedené v tabuľke sú iba orientačné.

Varný

stupeň

Použitie:

Nasta‐

venie

času

Rady

 1

Uchovajte teplotu pripraveného jedla

podľa

potreby

Položte na riad pokrievku

1-2

Holandská omáčka, topenie: maslo,

čokoláda, želatína

5-25

min

Z času na čas premiešajte

1-2

Zahustenie: kypré omelety, praženica 10-40

min

Varte s pokrievkou

2-3

Dusenie ryže a jedál s mliečnym zá‐

kladom, prihrievanie hotových jedál

25-50

min

Pridajte aspoň dvakrát toľko kva‐

paliny ako ryže, mliečne jedlá pre‐

miešajte

3-4

Dusenie zeleniny, rýb, mäsa

20-45

min

Pridajte niekoľko polievkových ly‐

žíc kvapaliny

4-5

Varenie zemiakov v pare

20-60

min

Použite max. ¼ l vody na 750 g

zemiakov

4-5

Varenie väčšieho množstva jedla,

omáčok a polievok

60-150

min

Max. 3 l kvapaliny plus prísady

6-7

Šetrné vyprážanie: rezne, teľacie cor‐

don bleu, kotlety, mäsové guľky, klo‐

básy, pečeň, zásmažka, vajíčka, lie‐

vance, šišky

podľa

potreby

Po uplynutí polovice času obráťte

7-8

Vyprážanie pri vyššej teplote, fašírky,

roštenka, rezne

5-15

min

Po uplynutí polovice času obráťte

9

Varenie veľkého množstva vody, varenie cestovín, opekanie mäsa (guláš, pečenie na

panvici), prudko vyprážané hranolčeky

Informácie o akrylamidoch

Dôležité upozornenie Podľa najnovších

vedeckých poznatkov môžu akrylamidy

vznikajúce pri zapekaní jedla (predovšetkým u

jedál s obsahom škrobu) predstavovať

nebezpečenstvo pre zdravie. Preto vám

odporúčame pripravovať jedlá pri čo najnižších

teplotách a príliš jedlá nezapekať.

54 www.electrolux.com

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EHF 6346 XOK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"