Electrolux EHF 6240 XOK - Инструкция по эксплуатации - Страница 30

Варочная панель Electrolux EHF 6240 XOK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

dugnu, ant stiklo keraminio paviršiaus gali likti

dėmių.

5.2 Energijos taupymas

Energijos taupymas

• Jeigu įmanoma, prikaistuvius uždenkite dang‐

čiais.

• Prikaistuvius pastatykite prieš įjungdami kait‐

vietę.

• Kaitvietę išjunkite prieš baigiantis gaminimo

laikui, kad panaudotumėte likusį karštį.

• Prikaistuvio dugnas ir kaitvietė turi būti vieno‐

do dydžio.

5.3 Maisto gaminimo pavyzdžiai

Duomenys lentelėje yra tik rekomendacinio po‐

būdžio.

Kaitini‐

mo ly‐

gis

Naudojimas:

Laikas

Patarimai

1

Norint išlaikyti pagamintą maistą šiltą

pagal

poreikį

Uždenkite prikaistuvį

1-2

„Hollandaise“ padažas, lydymas:

sviestas, šokoladas, želatina

5–25

min.

Retkarčiais pamaišykite

1-2

Tirštinimas: purūs omletai, kepti kiau‐

šiniai

10–40

min.

Gaminti uždengus dangčiu

2-3

Tinka virti ryžius ir gaminti pieniškus

patiekalus, taip pat šildyti pagamintus

patiekalus

25–50

min.

Verdant ryžius vandens turi būti

dvigubai daugiau negu ryžių; pie‐

no patiekalus kartkartėmis gamini‐

mo metu pamaišykite

3-4

Daržovių gaminimas garuose, žuvis,

mėsa

20–45

min.

Įpilkite kelis valgomuosius šaukš‐

tus skysčio

4-5

Bulvių virimas garuose

20–60

min.

Daugiausiai ¼ l vandens 750 g

bulvių

4-5

Tinka gaminti didesnius maisto kie‐

kius, troškinius ir sriubas

60–150

min.

Iki 3 l skysčio ir ingredientų

6-7

Neintensyvus kepimas: tinka kepti es‐

kalopus, veršienos muštinius, kotletus,

pyragėlius su įdaru, dešreles, kepenė‐

les, miltų, sviesto ir pieno mišinius,

kiaušinius, blynus, spurgas

jeigu

reikia

Laikui įpusėjus, apverskite

7-8

Intensyvus kepimas, smulkiai supjaus‐

tytos paskrudintos bulvės, nugarinės

žlėgtainis, bifšteksas

5–15

min.

Laikui įpusėjus, apverskite

9

Tinka virti dideliame kiekyje vandens, virti makaronus, skrudinti mėsą (guliašą, troš‐

kintą mėsą), kepti bulvių traškučius apsemtus aliejuje

6. VALYMAS IR PRIEŽIŪRA

Prietaisą valykite po kiekvieno naudojimo.

Visada naudokite prikaistuvius, kurių dugnas

švarus.

Įbrėžimai ar tamsios dėmės stiklo kera‐

mikos paviršiuje neturi įtakos prietaiso

veikimui.

30 www.electrolux.com

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EHF 6240 XOK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"