Bosch NeoKlassik Serie | 4 PKE611BA1R - Инструкция по эксплуатации - Страница 41

Варочная панель Bosch NeoKlassik Serie | 4 PKE611BA1R - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

Operarea aparatului    

ro

41

Setarea pozi

ţ

iei de fierbere

Cu ajutorul simbolurilor 

+

 

ş

-

 pute

ţ

i seta treapta de 

fierbere dorit

ă

Treapta de fierbere 1 = puterea minim

ă

Treapta de fierbere 9 = puterea maxim

ă

Fiecare treapt

ă

 de fierbere are o treapt

ă

 intermediar

ă

Aceasta este marcat

ă

 cu un punct.

Setarea treptei de preparare termic

ă

Plita trebuie s

ă

 fie conectat

ă

.

1.

 Atinge

ţ

i simbolul 

$

 pentru a selecta ochiul de g

ă

tit.

2.

 În urm

ă

toarele 10 secunde atinge

ţ

i simbolul 

+

 sau 

-

. Se afi

ş

eaz

ă

 setarea de baz

ă

Simbolul 

+

 treapta de preparare termic

ă

 9

Simbolul 

-

 treapta de preparare termic

ă

 4

3.

Modificarea treptei de preparare termic

ă

: atinge

ţ

simbolul 

+

 sau 

-

 pân

ă

 când apare treapta de 

preparare termic

ă

 dorit

ă

.

Deconectarea ochiului de g

ă

tit

Pute

ţ

i deconecta ochiul de g

ă

tit în 2 moduri:

Atinge

ţ

i simbolul 

$

 ochiului de g

ă

tit scurt de 2 ori 

consecutiv. Pe afi

ş

ajul treptelor de preparare termic

ă

 

apare 

 ‹

. Dup

ă

 circa 10 secunde apare indicatorul 

de c

ă

ldur

ă

 rezidual

ă

.

Selecta

ţ

i ochiul de g

ă

tit cu ajutorul simbolului 

$

Atinge

ţ

i simbolul 

+

 sau 

-

, pân

ă

 când apare 

. Dup

ă

 

circa 10 secunde apare indicatorul de c

ă

ldur

ă

 

rezidual

ă

.

Indica

ţ

ii

Ultimul ochi de g

ă

tit reglat r

ă

mâne activat. Pute

ţ

regla ochiul de g

ă

tit f

ă

r

ă

 s

ă

-l selecta

ţ

i din nou.

Ochiul de g

ă

tit se regleaz

ă

 prin conectarea 

ş

deconectarea înc

ă

lzirii.Înc

ă

lzirea se poate conecta 

ş

deconecta 

ş

i la puterea cea mai mare.

Din acest motiv, de exemplu:

– Componentele sensibile sunt protejate împotriva 

înc

ă

lzirii excesive

– Aparatul este protejat împotriva solicit

ă

rii electrice 

excesive

– Se ob

ţ

in rezultate mai bune la g

ă

tit

Tabel de preparare

În tabelul urm

ă

tor g

ă

si

ţ

i câteva exemple. 

Timpii de preparare 

ş

i treptele de preparare termic

ă

 

depind de tipul, greutatea 

ş

i calitatea alimentelor. Din 

acest motiv, este posibil s

ă

 existe  diferen

ţ

e.

Pentru preparare u

ş

oar

ă

 folosi

ţ

i treapta de preparare 

termic

ă

 9.

Amesteca

ţ

i din când în când preparatele cu sosuri mai 

groase.
Alimentele care se pr

ă

jesc la temperaturi mari sau din 

care iese mult lichid în timpul pr

ă

jirii, se pr

ă

jesc cel mai 

bine în mai multe por

ţ

ii mici.

Recomand

ă

ri pentru g

ă

tirea cu economie de energie se 

g

ă

sesc în capitolul Protec

ţ

ia mediului.

~

 Pagina 39

Treapta de 

preparare ter-

mic

ă

 îndelun-

gat

ă

Durata de pre-

parare termic

ă

 

îndelungat

ă

 în 

minute

Topire

Ciocolat

ă

, glazur

ă

 

1-1.

-

Unt, miere, gelatin

ă

1-2

-

Înc

ă

lzire 

ş

i men

ţ

inere la cald

Tocan

ă

 (de ex. tocan

ă

 de linte)

1-2

-

Lapte**

1.-2.

-

Înc

ă

lzirea în ap

ă

  a cârn

ă

ciori-

lor**

3-4

-

Decongelare 

ş

i înc

ă

lzire

Spanac congelat

2.-3.

10-20 min.

Gula

ş

 congelat

2.-3.

20-30 min.

Preparare în lichid sub tempe-

ratura de clocotire, fierbere la

foc mic

G

ă

lu

ş

ti, peri

ş

oare

4.-5.*

20-30 min.

Pe

ş

te

4-5*

10-15 min.

Sosuri albe, de ex. sos Béchamel 1-2

3-6 min.

Sosuri b

ă

tute,  de ex. sos Ber-

naise, sos Hollandaise

3-4

8-12 min.

Fierbere, g

ă

tire la aburi, în

ă

bu-

ş

ire

Orez (cu cantitate dubl

ă

 de ap

ă

) 2-3

15-30 min.

Orez cu lapte

1.-2.

35-45 min.

Cartofi fier

ţ

i în coaj

ă

4-5

25-30 min.

Cartofi fier

ţ

i

4-5

15-25 min.

Paste f

ă

inoase, fidea

6-7*

6-10 min.

Tocan

ă

, supe

3.-4.

15-60 min.

Legume

2.-3.

10-20 min.

Legume, congelate

3.-4.

10-20 min.

Preparare în oala sub presiune

4-5

-

Fierbere în

ă

bu

ş

it

ă

Rulade

4-5

50-60 min.

Friptur

ă

 în

ă

bu

ş

it

ă

4-5

60-100 min.

* Preparare termic

ă

 îndelunga-

t

ă

 f

ă

r

ă

 capac

** F

ă

r

ă

 capac

*** Întoarce

ţ

i din când în când

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch NeoKlassik Serie | 4 PKE611BA1R?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"