AEG HK634021XB - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Варочная панель AEG HK634021XB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

Kaiti-

nimo

nuo-

stata

Naudojimas:

Time

(laikas)

Patarimai

 1

Norint išlaikyti pagamint

ą

 maist

ą

 šilt

ą

pagal

poreik

į

Uždenkite prikaistuv

į

1-2

„Hollandaise" padažas, lydymas: svies-

tas, šokoladas, želatina

5-25

min.

Retkar

č

iais pamaišykite

1-2

Kietinimas: pur

ū

s omletai, kiaušinien

ė

10-40

min.

Gaminti uždengus dang

č

iu

2-3

Tinka virti ryžiams ir pieno pagrindo pa-

tiekalams, taip pat pašildyti pagamintus

patiekalus

25-50

min.

Verdant ryžius vandens turi b

ū

ti dvi-

gubai daugiau negu ryži

ų

; pieno pa-

tiekalus kartkart

ė

mis gaminimo me-

tu pamaišykite

3-4

Daržovi

ų

 gaminimas garuose, žuvis,

m

ė

sa

20-45

min.

Į

pilkite kelis valgomuosius šaukštus

skys

č

io

4-5

Bulvi

ų

 ruošimas garuose

20-60

min.

Daugiausiai ¼ l vandens 750 g bul-

vi

ų

4-5

Tinka gaminti didesniems maisto kie-

kiams, troškiniams ir sriuboms

60-150

min.

Iki 3 l skys

č

io ir ingredient

ų

6-7

Neintensyvus kepimas: tinka kepti eska-

lopus, veršienos muštinius, kotletus, py-

rag

ė

lius su 

į

daru, dešreles, kepen

ė

les,

milt

ų

, sviesto ir pieno mišinius, kiauši-

nius, blynus, spurgas

jeigu rei-

kia

Laikui 

į

pus

ė

jus, apverskite

7-8

Intensyvus kepimas, smulkiai supjausty-

tos paskrudintos bulv

ė

s, nugarin

ė

s žl

ė

g-

tainis, bifšteksas

5-15

min.

Laikui 

į

pus

ė

jus, apverskite

9

Tinka virti dideliame kiekyje vandens, virti makaronus, skrudinti m

ė

s

ą

 (guliaš

ą

, troškint

ą

m

ė

s

ą

), kepti bulvi

ų

 trašku

č

ius apsemtus aliejuje

Informacija apie akliamidus

Svarbu

 Remiantis naujausiomis mokslo žiniomis, intensyvus maisto skrudinimas (ypa

č

 t

ų

produkt

ų

, kuri

ų

 sud

ė

tyje yra krakmolo) d

ė

l sud

ė

tyje esan

č

i

ų

 akrilamid

ų

 gali kelti gr

ė

sm

ę

sveikatai. D

ė

l šios priežasties rekomenduojame gaminti kuo žemesn

ė

je temperat

ū

roje ir

stipriai neskrudinti maisto.

VALYMAS IR PRIEŽI

Ū

RA

Prietais

ą

 valykite po kiekvieno naudojimo.

Visada naudokite prikaistuvius, kuri

ų

 dugnas švarus.

Į

SP

Ė

JIMAS

Aštrios ir šlifuojamosios valymo priemon

ė

s gali sugadinti prietais

ą

.

Saugumo sumetimais 

nevalykite

 prietaiso garais arba aukšto sl

ė

gio valymo 

į

renginiais.

12

Valymas ir prieži

ū

ra

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к AEG HK634021XB?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"