Scarlett SC-FD421T19 - Инструкция по эксплуатации - Страница 20

Сушилки для овощей и фруктов Scarlett SC-FD421T19 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 25
Загружаем инструкцию
background image

IM020 

www.scarlett.ru

 

 

SC-FD421T19 

20 

 

Dacă aparatul a fost supus la temperaturi mai joase de 0ºC, înainte de conectarea lui, ţineţi-l la temperatura 
camerei nu mai puţin de 2 ore. 

 

Producătorul îşi rezervă dreptul, fără vreo notificare suplimentară, să introducă modificări nesemnificative în 
construcţia aparatului, care nu afectează esenţial siguranţa, funcţionalitatea şi performanţa lui. 

 

Data  producerii  este  indicată  pe  produs  și/sau  ambalaj,  precum  și  în  documentația  însoțitoare,  în  format 
XX.XXXX,  unde  primele  două  cifre  ”XX”  reprezintă  luna  producerii,  iar  următoarele  patru  cifre  ”XXXX” 
reprezintă anul producerii.  

PREGĂTIREA DE UTILIZARE 

 

Dezambalaţi aparatul. 

 

Înainte  de  prima  conectare,  spălaţi  bine  toate  containerele  şi  piesele  detaşabile  cu  apă  caldă  şi  săpun, 
clătiţi-le bine şi ştergeţi-le până la uscare. 

 

Ştergeţi interiorul bazei cu o bucată de pânză umedă. 

UTILIZAREA 

 

Uscarea se aplică pentru eliminarea umidității din legume și fructe, uscarea plantelor medicinale, precum și 
a peștelui și cărnii. 

 

Amplasați uscătorul pe o suprafață orizontală stabilă. 

 

Puneți în tăvile detașabile produsele pregătite din timp. 

 

Tăvile trebuie amplasate astfel, încât aerul să poată circula liber între ele. Nu puneți prea multe produse în 
fiecare tavă. Încărcarea maximală pentru fiecare tavă constituie până la 1 kg. 

 

Instalați tăvile detașabile pe bază. 

 

Puneți capacul pe aparat. Capacul trebuie să fie pe aparat pe toată durata funcționării lui. 

 

Conectați aparatul la rețeaua electrică. 

 

Pentru conectarea aparatului, apăsați butonul de conectare / ajustare a timpului 

 

o singură dată. 

 

Apăsați  butonul  de  conectare  /  ajustare  a  timpului 

 

încă  o  dată  pentru  ajustarea  timpului  de 

funcționare.    În  timp  ce  afișajul  clipește,  apăsând  butonul 

setați  timpul  necesar  de  funcționare  în 

intervalul de la 1 la 36. Ti

mpul setat va fi prezentat pe afișaj. 

 

Pentru  setarea  temperaturii  în  intervalul  de  la  40  la  70°С,  apăsați  butonul  de  setare  a  temperaturii 

  de 

câte ori este necesar. Temperatura setată va fi prezentată pe afișaj. 

 

După expirarea timpului setat, aparatul se va deconecta automat și va fi nevoie de un anumit timp pentru ca 
să se răcească.

 

TEMPERATURI RECOMANDATE DE OPERARE: 

 

Ierburi: 40

о

С 

 

Pâine: 40-50

о

С 

 

Legume: 50-55

о

С 

 

Fructe: 55-60

о

С 

 

Ciuperci: 50-55

о

С 

 

Carne, Peşte: 65-70

о

С 

TIMP RECOMANDAT DE DESHIDRATARE A PRODUSELOR: 

 

ATENŢIE: Durata uscării depinde de rezultatul dorit. 

Produs 

Pregătire 

Durata deshidratării 
(ore) 

Fructe (înainte de deshidratare, se recomandă înmuierea fructelor pregătite în sucul corespunzător, diluat cu 

apă, timp de 2 ore. ¼ de pahar de suc la 2 pahare de apă)  

Caise 

Scoateţi sâmburii şi tăiaţi în felii subţiri 

13-28 

Ananas (proaspăt)  Curăţaţi coaja şi tăiaţi în bucăţi 

6-36 

Banane 

Curăţaţi coaja şi tăiaţi în cerculețe 

8-38 

Poamă 

N-

o tăiaţi 

8-26 

Vişine 

Nu este obligatoriu de scos sâmburii 

6-36 

Pere 

Scoateţi sâmburii şi tăiaţi în felii subţiri 

8-30 

Răchiţele 

Nu tăiaţi 

6-26 

Piersici 

Tăiaţi în jumătate. Scoateţi sâmburele când fructul va fi 
deshidratat pe jumătate. 

6-26 

Mere 

Curăţaţi coaja, scoateţi miezul, tăiaţi în cerculeţe sau felii 

4-15 

Ciuperci 

Tăiaţi-le subţire (ciupercile mici pot fi uscate întregi) 

6-14 

 

Legume 

 

Morcov 

Fierbeţi-i  până  se  fac  moi.  Daţi-i  prin  răzătoare  sau  tăiaţi-i  în 
cerculeţe. 

8-14 

Ardei dulce 

Scoateţi miezul, tăiaţi-i în dungi sau în cerculeţe 

4-14 

Usturoi 

C

urăţaţi şi tăiaţi în cerculeţe 

6-16 

 

Aşteptaţi ca produsele să se răcească, iar apoi împachetaţi-le. 

 

Deconectaţi aparatul de la reţeaua electrică. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-FD421T19?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"