Marta MT-FD1886A - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Сушилки для овощей и фруктов Marta MT-FD1886A - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 17
Загружаем инструкцию
background image

11 

 

Cabbage 

Peel it and cut into stripes

3mm thickness

Take out the heart 

Hard 

6-14 

Brussels sprouts 

Cut the stems into 2 pieces 

Crispy 

8-30 

Cauliflower 

Boil till it becomes soft 

Hard 

6-16 

Potato 

Slice it . boil for about 8-10min 

Crispy 

8-30 

Onion 

Slice it into thin round pieces 

Crispy 

8-14 

Carrot 

Boil till becomes soft .Shred it or slice into round pieces . 

Crispy 

8-14 

Cucumber 

Peel it and slice into round pieces(12mm thickness) 

Hard 

6-18 

Sweet pepper 

Cut it to stripes or to round pieces(6mm thickness).Take out the heart 

Crispy 

4-14 

Piquant pepper 

No need to cut it 

Hard 

8-14 

Parsley 

Put the leafs into sections 

Crispy 

2-10 

Tomato 

Peel it. Cut it into pieces or into round pieces. 

Hard 

8-24 

Rhubarb 

Peel it and slice it into pieces(3mm thickness) 

Loss of humidity in a 

vegetable 

8-38 

Beetroot 

Boil it ,let it cool down .cut off the roots and the tops. Slice it to round pieces. 

Crispy 

8-26 

Celery 

Slice it into pieces(6mm thickness) 

Crispy 

6-14 

Spring onion 

Shred it 

Crispy 

6-10 

Asparagus 

Slice it into pieces(2.5mm thickness) 

Crispy 

6-14 

Garlic 

Peel it and slice into round pieces 

Crispy 

6-16 

Spinach 

Boil till it becomes fade 

Crispy 

6-16 

NOTICE: Time and ways of preliminary processing which are described in the table only fact-finding. Personal preferences of customers can differ of the described in the table. 

 
MEAT, FISH, POULTRY AND GAME ANIMALS.  
Preliminary preparing of the meat is indispensable and necessary for saving health of customer. Use meat for effective drying. It is recommended to pickle the meat before drying for saving its natural 
taste and to make the meat softer. It is necessary to add salt to a pickle, it helps to remove the water out of the meat and save it better. 

RECIPES 

BEEF JERKY 

Ingredients:  
Beef – 500g. 
Soy sauce – 100ml. 

Spicy tomato sauce – 20g.  
Seasonings  

 

Rinse meat. Trim all visible fat from meat. Slice into 0, 5 cm thick strips. Combine all remaining ingredients in a bowl and mix with beef strips. Cover and refrigerate 6 - 8 hours or overnight. Then drain 
off all excess marinade. Spread beef strips on every food tray and cover with the dehydrator’s lid. Set temperature to 70°C and turn on the dehydrator for 6 - 10 hours.  
Use as many food trays as necessary. 

 

FISH JERKY 

Ingredients: 

Cod fillet – 500g. 
Lemon juice – 50ml.  
Salt – 50g.  

Ground black pepper 

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Marta MT-FD1886A?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"