Marta MT-1874 - Инструкция по эксплуатации - Страница 15

Сушилки для овощей и фруктов Marta MT-1874 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 20
Загружаем инструкцию
background image

15 

 

DRIED FRUIT AND SHELLED WALNUTS SNACK 

Ingredients: 

Dried apricots – 150g.  

Dried prune – 150g.   

Pignolia nuts – 50g.  

Shelled walnuts – 50g.  

 

Wash dried fruits, dry on paper towel and finely chop with blender. Finely crush nuts. Combine all prepared ingredients in a bowl. Shape the mix into snack bars of preferable size.  

Set the food tray to the guide of the dehydrator and spread snack bars inside. Close the door. Set temperature to 50 - 70°C and turn on the dehydrator for 6 – 10 hours or overnight.  

Use as many food trays as necessary.  

 

APRICOT MARMALADE  

Ingredients: 

Apricots – 600g.  

Sugar – 100g.  

Water – 100ml.  

Vanilla sugar – 1g. 

Sugar powder 

 

Cut washed and stoned apricots into small cubes. Combine cubed apricots, sugar and water in a pot. Simmer 1 hour stirring constantly, and then mix with blender. Add vanilla sugar and simmer stirring 

constantly until smooth and thick. Grease marmalade trays and pour 2 – 5 mm thick layer of apricot puree on the tray and cover with lid. Set temperature to 75 °C and turn on the dehydrator. 

Preparation takes from 8 hours depending on the preferred thickness. Cool for 3 – 4 hours, cut into pieces, make rolls and sprinkle with sugar powder.   

 

PRUNE MARMALADE 

Ingredients: 

Prunes – 500g.  

Honey or sugar – 100g.  

 

Cut stoned prunes into halves. Combine halved prunes with honey or sugar in a pot and mix with blender until smooth. Grease marmalade trays and pour 2 – 5 mm thick layer of apricot puree on the 

tray and cover with lid. Set temperature to 75 °C and turn on the dehydrator. Preparation takes from 8 hours depending on the preferred thickness. Cool for 3 – 4 hours, cut into pieces, make rolls and 

sprinkle with sugar powder.   

CLEANING AND MAINTENANCE 

 

Before cleaning check if the appliance is unplugged and cool down.  

 

Clean the body of the appliance with the help of a wet sponge and than rug it dry.  

 

Wash the drying trays and the lid in warm soapy water.  

 

Clean the heating and ventilation with a damp cloth and wipe dry. 

 

Do not use metal brushes, abrasive and rigid purifier for cleaning the appliance, because it can damage the surface. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Marta MT-1874?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"