Zanussi ZVT65X - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Плита Zanussi ZVT65X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

Praktiske oplysninger og råd

Kogegrej

• Bunden af kogegrejet skal være så tyk og plan

som muligt.

• Kogegrej af emaljeret stål eller med alu- eller

kobberbund kan give misfarvninger på glaskera-
mikken.

Spar på energien

• Læg så vidt muligt altid låg på gryderne.

• Sæt kogegrejet på, inden du tænder for kogezo-

nen.

• Sluk for kogezonen nogle minutter før tilbered-

ningen er slut, så du udnytter restvarmen.

• Grydens bund og kogezonen bør være lige store.

Eksempler på anvendelser

Oplysningerne i tabellen er kun vejledende.

Tempe-

raturin-

dstilling

Bruges til:

Tid

Gode råd

 1

At holde færdig mad varm

Efter be-
hov

Låg

1-2

Hollandaise, smelte: Smør, chokolade, gelatine

5-25 min. Rør en gang imellem

1-2

Stivne/størkne: Luftige omeletter, bagte æg

10-40
min.

Læg låg på under tilberedningen

2-3

Mørkogning af ris og mælkeretter, opvarmning
af færdigretter

25-50
min.

Tilsæt mindst dobbelt så meget væske
som ris, rør rundt i mælkeretter under til-
beredningen

3-4

Dampning af grøntsager, fisk, kød

20-45
min.

Tilsæt få spsk. væske

4-5

Dampning af kartofler

20-60
min.

Brug højst ¼ l vand til 750 g kartofler

4-5

Kogning af større portioner, sammenkogte ret-
ter og supper

60-150
min.

Op til 3 l væske plus ingredienser

6-7

Nænsom stegning: Schnitzler, cordon bleu
(kalvekød), koteletter, frikadeller, pølser, lever,
æg, pandekager, æbleskiver, samt opbagte sau-
cer

Efter be-
hov

Vendes undervejs

7-8

Kraftig stegning, hash browns (rösti), tourne-
dos, steaks

5-15 min. Vendes undervejs

9

Kogning af større mængder vand, pasta, bruning af kød (gullasch, grydesteg), friturekogning af pommes
frites

Oplysning om akrylamid

Vigtigt Ifølge nye videnskabelige undersøgelser kan der
dannes sundhedsskadeligt akrylamid, hvis du bruner

maden (især hvis den indeholder stivelse). Derfor
anbefaler vi, at du tilbereder ved lavest mulig temperatur
og ikke bruner maden for meget.

 

7

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zanussi ZVT65X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"