Zanussi ZVT65X - Инструкция по эксплуатации - Страница 23

Плита Zanussi ZVT65X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

Nyttige råd og tips

Kokeredskap

• Kokeredskapets bunn bør være så tykk og jevn

som mulig.

• Kokeredskaper av emaljert stål eller med alumi-

niums- eller kobberbunn kan misfarge den glas-
skeramiske overflaten.

Energisparing

• Legg om mulig alltid et lokk på kokeredskapet.

• Sett kokeredskapet på kokesonen før du slår ko-

kesonen på.

• Slå av kokesonene før steketiden er ferdig for å

utnytte restvarmen.

• Grytenes bunn må ha samme størrelse som ko-

kesonen.

Eksempler på tilberedningsmåter

Opplysningene i tabellen er kun veiledende.

Effekt-

trinn

Brukes til:

Tid

Tips

 1

Holde tilberedt mat varm

etter be-
hov

Tildekkes

1-2

Hollandaise-saus, smelt: smør, sjokolade og
gelatin

5-25 min

Rør av og til

1-2

Stivne: Eggeomelett, eggestand

10-40 min Tilberedes med lokk

2-3

Småkoking av ris og melkeretter, oppvarming
av ferdigretter

25-50 min Tilsett minst dobbelt mengde væske til ri-

sen, melkeretter omrøres av og til

3-4

Dampkoke grønnsaker, fisk, kjøtt

20-45 min Tilsett noen få spiseskjeer væske

4-5

Dampkoking av poteter

20-60 min Bruk maks ¼ l vann til 750 g poteter

4-5

Koking av større mengder, gryteretter og supper 60-150

min

Opptil 3 liter væske pluss ingredienser

6-7

Varsom steking: schnitzel, cordon bleu av kalv,
koteletter, kjøttkaker, pølser, lever, sausejev-
ning, egg, pannekaker, smultringer

etter be-
hov

Snus etter halve steketiden

7-8

Steking, potetlapper, lendestykker, steker

5-15 min

Snus etter halve steketiden

9

Koke opp mye vann, koke pasta, brune kjøtt (gulasj, grytestek), frityrsteke pommes frites

Akrylamidopplysninger

Viktig Ifølge ny vitenskapelig kunnskap, kan matvarer som
brunes (særlig produkter som inneholder stivelse), utgjøre

helsefare på grunn av akrylamider. Derfor anbefaler vi å
steke ved lave temperaturer og ikke brune maten for mye.

Stell og rengjøring

Rengjør apparatet etter hver bruk.
Bruk alltid kokeredskaper med ren bunn.

Advarsel Skarpe og skurende rengjøringsmidler
skader apparatet.

For din sikkerhet, ikke rengjør apparatet med damp eller
høytrykkspyler.

Striper eller mørke flekker i glasskeramikken påvir-
ker ikke koketoppens funksjon.

 

23

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zanussi ZVT65X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"