Zanussi ZVE6004F - Инструкция по эксплуатации - Страница 29

Плита Zanussi ZVE6004F - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

• Dotknite sa 

 oboch predných varných zón na 4

sekundy. 

Do 10 sekúnd nastavte varný stupe

ň

.

Spotrebi

č

 môžete používa

ť

.

• Po vypnutí spotrebi

č

a pomocou 

 sa detská poist-

ka znova aktivuje.

Užito

č

né rady a tipy

Kuchynský riad

• Dno varných nádob musí by

ť

 hrubé a ploché.

• Kuchynský riad zo smaltovanej ocele s hliníko-

vým alebo medeným dnom môže spôsobi

ť

zmenu sfarbenia na sklokeramickom povrchu.

Úspora energie

• Na riad pod

ľ

a možností vždy položte pokriev-

ku.

• Kuchynský riad položte na varnú zónu pred za-

pnutím.

• Varné zóny vypínajte pred skon

č

ením varenia,

aby ste využili zvyškové teplo.

• Dno varnej nádoby a zvolená varná zóna by

mali by

ť

 rovnako ve

ľ

ké.

Príklady použitia na varenie

Údaje uvedené v tabu

ľ

ke sú iba orienta

č

né.

Varný

stupe

ň

Použitie:

Č

as

Rady

1

Uchovávateplotu pripraveného jedla

pod

ľ

a po-

treby

Na riad položte pokrievku

1-2

Holandská omá

č

ka, topenie: maslo, 

č

okolá-

da, želatína

5-25 min

č

asu na 

č

as premiešajte

1-2

Zahustenie: kypré omelety, praženica

10-40 min Varte s pokrievkou

2-3

Dusenie ryže a jedál s mlie

č

nym základom,

prihrievanie hotových jedál

25-50 min Pridajte aspo

ň

 dvakrát to

ľ

ko tekutiny ako

ryže, mlie

č

ne jedlá premiešajte

3-4

Dusenie zeleniny, rýb, mäsa

20-45 min Pridajte nieko

ľ

ko polievkových lyžíc teku-

tiny

4-5

Varenie zemiakov v pare

20-60 min Použite max. ¼ l vody na 750 g zemia-

kov

4-5

Varenie vä

č

šieho množstva jedla, omá

č

ok a

polievok

60-150
min

Max. 3 l tekutiny plus prísady

6-7

Jemné vyprážanie: rezne, te

ľ

acie cordon

bleu, kotlety, mäsové gu

ľ

ky, klobásy, pe

č

e

ň

,

zásmažka, vají

č

ka, lievance, šišky

pod

ľ

a po-

treby

Po uplynutí polovice 

č

asu obrá

ť

te

7-8

Vyprážanie pri vyššej teplote, placky, fašírky,
roštenka, rezne

5-15 min

Po uplynutí polovice 

č

asu obrá

ť

te

9

Varenie ve

ľ

kého množstva vody, varenie cestovín, opekanie mäsa (guláš, ragú), prudko vyprážané

hranol

č

eky

Ošetrovanie a 

č

istenie

Spotrebi

č

 vy

č

istite po každom použití.

Dbajte na to, aby bola dolná 

č

as

ť

 kuchynského riadu

vždy 

č

istá.

Varovanie

 Ostré predmety a drsné 

č

istiace

prostriedky môžu spôsobi

ť

 poškodenie

spotrebi

č

a.

 

29

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zanussi ZVE6004F?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"