Плита Whirlpool ACMT 5131/IX/3 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

GB
cooking times are approximate and may vary according to personal taste. When cooking using the grill or fan
assisted grill, the dripping pan must always be placed on the 1st oven rack from the bottom.
*
Cooking
modes
Foods Weight
(in kg)
Rack Position Pre-heating
time
(minutes)
Recommended
temperature
Cooking
time
(minutes)
Traditional
Oven
Duck 
Roast veal or beef 
Pork roast 
Biscuits (short pastry) 
Tarts 
1 
1 
1 
-
1
3 
3 
3 
3 
3 
15 
15 
15 
15 
15 
200 
200 
200 
180 
180 
65-75 
70-75 
70-80 
15-20 
30-35 
Baking
Mode
Tarts 
Fruit cakes 
Plum cake 
Sponge cake 
Stuffed pancakes (on 2 racks) 
Small cakes (on 2 racks) 
Cheese puffs (on 2 racks) 
Cream puffs (on 3 racks) 
Biscuits (on 3 racks) 
Meringues (on 3 racks) 
0.5
1
0.7 
0.5 
1.2 
0.6 
0.4 
0.7 
0.7 
0.5 
3
2 or 3
3 
3 
2 and 4 
2 and 4 
2 and 4 
1 and 3 and 5 
1 and 3 and 5 
1 and 3 and 5 
15 
15 
15 
15 
15 
15 
15 
15 
15 
15 
180 
180 
180 
160 
200 
190 
210 
180 
180 
90
20-30 
40-45 
40-50 
25-30 
30-35 
20-25 
15-20 
20-25 
20-25 
180
Frozen food
Pizza 
Courgette and prawn pie 
Country style spinach pie 
Turnovers 
Lasagne 
Golden Rolls 
Chicken morsels 
0.3 
0.4 
0.5 
0.3 
0.5 
0.4 
0.4 
2 
2 
2 
2 
2 
2 
2 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
250 
200 
220 
200 
200 
180 
220 
12 
20 
30-35
25 
35 
25-30 
15-20 
Pre-cooked food
Golden chicken wings
0.4
2
-
200
20-25
Fast
cooking
Fresh Food
Biscuits (short pastry) 
Plum cake 
Cheese puffs 
0.3 
0.6 
0.2 
2 
2 
2 
- 
- 
- 
200 
180 
210 
15-18
45
10-12
Multi-
cooking
Pizza (on 2 racks) 
Lasagne 
Lamb 
Roast chicken + potatoes 
Mackerel 
Plum cake 
Cream puffs (on 2 racks) 
Biscuits (on 2 racks) 
Sponge cake (on 1 rack) 
Sponge cake (on 2 racks) 
Savoury pies 
1 
1 
1 
1+1
1 
1 
0.5 
0.5 
0.5 
1
1.5
2 and 4
3 
2 
2 and 4
2 
2 
2 and 4 
2 and 4 
2
2 and 4
3
15 
10 
10 
15 
10 
10 
10 
10 
10 
10 
15 
230 
180 
180 
200 
180 
170 
190 
180 
170 
170 
200 
15-20 
30-35 
40-45 
60-70 
30-35 
40-50 
20-25 
10-15 
15-20 
20-25 
25-30 
Pizza Mode
Pizza 
Roast veal or beef 
Chicken 
0.5
1 
1 
3 
2 
2 or 3
15 
10 
10 
220 
220 
180 
15-20 
25-30 
60-70 
Soles and cuttlefish 
Squid and prawn kebabs 
Cuttlefish 
Cod filet 
Grilled vegetables 
Veal steak 
Sausages 
Hamburgers 
Mackerels 
Toasted sandwiches (or toast) 
0.7 
0.6 
0.6 
0.8 
0.4 
0.8 
0.6 
0.6 
1
4 and 6
4 
4 
4 
4 
3 or 4
4 
4 
4 
4 
4 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
Max 
Max 
Max 
Max 
Max 
Max 
Max 
Max 
Max 
Max 
10-12
8-10
10-15 
10-15 
15-20 
15-20 
15-20 
10-12 
15-20 
3-5
Gratin
Grilled chicken 
Cuttlefish 
1.5 
1.5 
2 
2 
10 
10 
200 
200 
55-60 
30-35 
Bottom
Ventilated
Bottom
For perfecting cooking
Bottom
Ventilated
Bottom
Grill
Oven cooking advice table
28
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 







