Smeg SUK91CMX9 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Плита Smeg SUK91CMX9 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 38
Загружаем инструкцию
background image

Use

18

•  When preparing dishes with long 

cooking times, you can save time and 
energy by using a pressure cooker, 
which also makes it possible to preserve 
the vitamins in the food.

•  Make sure that the pressure cooker 

contains enough liquid as, if there is not 
enough and it overheats, this may cause 
damage to both the pressure cooker and 
the cooking zone.

•  If possible, always cover saucepans with 

a suitable lid.

•  Choose a pan suitable for the quantity of 

food to be cooked. A large, half-empty 
saucepan leads to a waste of energy.

•  Do not use cast-iron cookware or 

cookware with a rough base.

3.3 Using the storage compartment

The storage compartment is at the bottom of 
the cooker. To open it, pull the handle 
towards you. It can be used to store 
cookware or metallic objects necessary 
when using the appliance.

3.4 Using the oven

Switching on the oven

To switch on the oven:
1. Select the cooking function using the 

function knob.

2. Select the temperature using the 

temperature knob.

Functions list

Ensure that the programmer clock 
shows the cooking duration 
symbol 

, otherwise it will not 

be possible to turn on the oven.

Press the keys 

 and 

 at the 

same time to reset the programmer 
clock.

Static

As the heat comes from above and 
below at the same time, this system 
is particularly suitable for certain 
types of food. Traditional cooking, 
also known as static cooking, is 
suitable for cooking just one dish at 
a time. Perfect for all types of roasts, 
bread and cakes and in any case 
particularly suitable for fatty meats 
such as goose and duck.

Fan + lower element

The combination of the fan with just 
the lower heating element allows 
cooking to be completed more 
rapidly. This system is 
recommended for sterilising or for 
finishing off the cooking of foods 
which are already well-cooked on 
the surface, but not inside, which 
therefore need a little more heat. 
Perfect for any type of food.
In pyrolytic models, the special 
defrost and proving functions are 
brought together under the same 
function.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Smeg SUK91CMX9?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"